2821
2789
عنوان

سونو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 21 پست
برا تنبلی فقط قرص پرژسترون میدن اسمشم مدروکسی هست از شب ۱۵ شبی دوتا باید بخوری 

اهان این سری دکترم داده بود ۵روز خوردم که پریود بشم و دو روز بعد از قطعش شدم.عزیزم خیلی مزاحمت شدم میشه یه سوالم بپرسم ازت که الان که فولیکولهام ریزن یعنی کی زمان تخمک گذاریم هست حتی اگه کوچیکم باشن همین روزا ازاد میشن؟یا بزرگتر میشن بعد ازاد میشن؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اهان این سری دکترم داده بود ۵روز خوردم که پریود بشم و دو روز بعد از قطعش شدم.عزیزم خیلی مزاحمت شدم م ...

ازاد شدنشو نمیدونم گل چون اطلاعی در این مورد ندارم یسریا مثه خودم که پلی کیستیکن زمان تخمک گذاریشون معلوم نیست مثلا من یبار دقیقا شب اخرین روز پریودیم تخمک ازاد شده بود که باردار شدم ...یبار میبینی اول ماهه اخر ماهه یا وسطش ...از کیت تخمک‌گداری استفاده کن ...هر چی پریودیت منظم تر باشه تخمک گذاریتم منظم تره 

دقیقا درمان نمیشه اما میشه کنترلش کرد من دچار پرمویی شدم از pcoو قندم هعی میفته چون مقاومت به انسولی ...

من ریزش مو شدید پرمویی و پریودام نامنظم بیشتر موهام خیلی اذیتم میکنه کاش موهای زائد میریخت بجاش😄

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
شما باردار شدید عزیزم؟چه داروهایی معمولا میدن؟با داروهای گیاهی و این چیزا نمیشه بهتر شد؟

من قصد حاملگی ندارم گلم بخاطر ریزش موهام میخوام درمان بشه ببین درمان دارویی وجود نداره فقط ال دی واسه کیست و تنضیم پریود میدن ب من نساخت مدروکسی پروستوژن میخورم دکترم گفت با دارو درمان نمیشه باید اصلاح سبک کنی شیرینی فست فود چربی حذف کنی حداقل روزی نیم ساعت ورزش کنی یکم تخمدان ات فعال بشه شکم و و پهلو کمرت موقع پریودی یا روزای دیگه با روغن سیاهدونه چرب کن ماساژ بده بعد با پارچه نخی ببند،صبح ها ناشتا ترکیب عسل طبیعی و سیاهدونه ی قاشق بخور بجای روغن شرکتی از روغن کنجد یا زیتون استفاده کن کلا فقط باید رژیم غذایی و سبک زندگیت تغییر بدی

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
کاش من اندازه درست کردن یه متکا بدنم مو داره 🤣🤣🤣🤣

چ مثال جالبی دقیقا منم همینطور🤣