2777
2789
عنوان

واسه جشن جهازم چی بپوشم؟

361 بازدید | 31 پست

هفتم جشنمونه...به نظرتون یه اورال قرمز بپوشم موهامم بلنده اتو بکشم و دم اسبی ببندم؟

تو تهران جایی رو میشناسید اورال های خوشگل داشته باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ارههههه خیلی لش میشههههه😍😍😍😍😍مخصوصا که موهات یه لایت خوشگل رو مشکی داشته باشه یا کلا یدست مشکی باشه😍رژ قرمز سایه شاین و گوشتی واوووو😍😍😍😍😍😍😍

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

وای ارههههه خیلی لش میشههههه😍😍😍😍😍مخصوصا که موهات یه لایت خوشگل رو مشکی داشته باشه یا کلا یدست م ...

خدا کنه قشنگشو پیدا کنممم🥺برلن و شانزلیزه و امام زاده حسن رفتم هیچییی به هیچی همشون زشت بودن

مبارکت باشه عروس خانوم ایشالا خوشبخت بشی خانوما ماهم قزوین زندگی میکنیم اینجا رسم جهاز دیدنی دارن تمام فامیلای عروس و داماد تو یه روز خاص حالا هرساعتی میان جهاز های چیده شده رو میبینن که دختر چیا اورده یا پدره چیا داده (جهاز از قبل سرجاهای خودش چیده شده) فقط برای دیدن و حالا صرف میوه و شیرینی و موزیک و رقص تو منزل عروس خانوم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نه عشقم جهیزیه رو زود تر چیدیم...یک هفته قبل عروسی پدرشوهرم فامیلای نزدیک رو صدا میکنه یه جشن کوچیک ...

آها چه جالب 

الهی خوشبخت بشی

موی اتو کشیده یا دم اسبی رو دوست دارم ولی اورال هیچوقت سلیقه ام نبوده