2821
2789
عنوان

فیلم ترسناک

133 بازدید | 18 پست

کسی سراغ داره؟؟ فقط حال بهم زن نباشه مثل اره یا پیچ اشتباه. اولویت من فیلم ترسناکه شب بشینم با شوهر ببینم ولی اگه فیلم خوبه دیگه ای سراغ دارید بگید.

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

احضار ایرانی😂

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی اگه میخوای با شوهرت ببینی اینارو ببین

مثلث

جزیره شاتر

هر دو معمایی و رازآلودن

بدخیم

غبرستان حیوانات خانگی

نوع چهارم

آسمانهای تاریک

جعبه پرنده

شهری باغروب ترسناک

سکوت مطلق یا مرگبار(ترسناک، هیجان انگیز، معمایی)

نفر بعدی تو هستی(هیجان انگیز، معمایی) 

کالکشن هالووین عالیه