2777
2789
عنوان

کیست مویی

1373 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها

همسر من یه ۳ ماهی میشه یه دونه بین دو باسنش بالای کمرش زده بود بعد از کلی سرچ تو گوگل و دکتر رفتن فهمیدیم کیست موییِ!

شوهرم می‌گفت خودش خوب میشه دکتر و عمل نمیخاد که 

خوب که نشد هیچ هر روز هم داشت بدتر میشد 

کلی دکتر و جراح خوب توی همین اصفهان بهش پیشنهاد دادم ولی اصلا توجه نمی‌کرد!

کیست مویی اگه عمل نشه ممکنه به سرطان منجر بشه!!!

بالاخره بعد از ۳ ماه دیشب رفتیم پیش یه دکتر توی مدرن لیزر که بزنی توی گوگل هم اسم و مطبشو میاره، واقعا عالی بود 

تا شوهرم رو دید گفت همین الان باید عمل بشه!

تقریبا ۱ ساعت و نیم توی اتاق بود و با لیزر کیست مویی رو در آوردن 

اوایل یه دونه بود ولی با گذشت سه ماه شد ۱۴ تا 

الان تو خونه استراحت می‌کنه، شغلش هم نقاش ساختمانه، میگه فردا میخام برم سر کار 😑💔

آیا کسی هست اینجا که عمل کیست مویی با لیزر انجام داده باشه؟؟

آیا عود می‌کنه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با لیزر میگن اگه ماهر نباشه عود میکنه

ان‌شالله زود خوب میشن و عود هم نمیکنه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
با لیزر یعنی چجوری؟ بخیه نداره یعتی؟ من دوستم عمل کرد جای عملش رو باز گذاشته بودن خیلی اذیت شد

نه اصلا بخیه نزدن چون با لیزر بود اصلا زیاد برش نداشت، یه چند تا برش کوچیک بود 

پانسمان کرد گفت فقد ۴۸ ساعت دیگه پانسمانش رو عوض کن 

خود به خود زخم جوش میخوره 

من با لیزر نشنیدم. ولی خودم عمل کردم باز تا ۲۸ روز اینا بود فقط قسمت سختش استریل کار کردن جهت شستشویی روزانه بود یعنی یکی باید برات انجامش بده. من یکی بود و خداروشکر دیگه هم برنگشت

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

حتما برو عمل کن  یهو ممکنه نفهمی شدن چندددد تا  بعد دیگه واسه خودتم سخت میشه  هر ک ...

من داخل شکمم تو اقدامم دکترم گفت ضرری نداره بزار حامله شی اونوقت سزارین کنو کیستاتم دربیار

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
من داخل شکمم تو اقدامم دکترم گفت ضرری نداره بزار حامله شی اونوقت سزارین کنو کیستاتم دربیار

اون حتما یه کیست دیگه اس

این کیست موییِ

بزن تو گوگل متوجه میشی