2777
2789
عنوان

چشم خوردیم؟

429 بازدید | 46 پست

بچه من قبلا اصلا به چشم زخم اعتقاد نداشتم اما از وقتی ازدواج کردم انقد خانواده همسرم رو این موضوع اصرار دارن رو منم تاثیر گذاشتن
من کارم خیلی پردرآمد بود اما بعد از اینکه خودم جهازمو خریدمو بقیه فهمیدن که همه لوازمو خودم بدون ریالی کمک خریدم کارم خیلی افت کرده
الانم هفته پیش ما یه خونه  خریدیم پریشب یه جا دعوت بودیم دختر عمم پرسید خونه چی شد منم تو جمع گفتم قولنامش کردیم تموم  شد
فرداش یکی از پشت زد به ماشین همسرم و ماشین کلی خسارت دید
به نظرتون میتونه چشم زخم باشه؟
برای رفعش باید چیکارکنم

اره

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط به خدا توکل کن سعی کن از خوشی هات هم جایی نگی 

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)

این همه تصادف توی دنیا اتفاق میفته همش از چشم و نظره؟ 

این چند وقت کسب و کار کی افت نکرده؟ به نطرت افت کسب و کارهمه مال چشم و نظره یا وضعیت اقتصادی درب و داغون مملکت؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز