2777
2789
عنوان

چشم خوردیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 46 پست
خب چرا بقیه فهمیدن خودت جهازت رو خریدی؟  با دروغ صد درصد مخالفم ولی قرار نیست مردم از همه چیز ...

اینجوری نبوده که بخوام جار بزنم خودم خریدم
ولی خب مامانم همیشه میگفت خداروشکر خودش همه چیشو خریده اصلا نذاشت ما کمکش کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه اینجوریم که دروغ میشه  اگه میگفت مثلا اجاره ست و اینا

خوب اگر میخواد دروغ نگه لازم به گفتنش هم نیست آخه چرا باید بگه جهازمو خودم خریدم و اینکه خیلی از چشم زخم ها با صدقه دادن و حتی یه مرغ کشتن هم دفع میشه

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
ببین خب من تو بازار کار متوجه درب  داغونی وضعیت کار هستم اما افت کار من واقعا عجیب غریب بود م ...

مشتری پول نداشته ☹

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
منم نداشتم جاری همیشه بچه شو میبردم تا سوره بخونن واسش ک چشم خورده  منم همش مسخره میکردم میگفت ...

با این تفاسیر باید همه طلافروشا چشم بخورن بیفتن خونه پس! 

برای آزادی❤️🖤
با این تفاسیر باید همه طلافروشا چشم بخورن بیفتن خونه پس! 

کسی ت ۲۴چهار سالگی هیچ وقت آنقدر نداشته نتونسته خودش کار کنه ک طلافروشی بزنه 

شاید از باباشون ب ارث برده باشن ولی شوهر من ت این سن آنقدر موفق بوده از خودش

خوب اگر میخواد دروغ نگه لازم به گفتنش هم نیست آخه چرا باید بگه جهازمو خودم خریدم و اینکه خیلی از چشم ...

ببین من خودم اصلا اهل مطرح کردن داشته هام نیستم واقعا
نه بهخاطر چشم خوردن دوست ندارم کسی که نداره یه وقت حسرت بخوره
اما مثلا در مورد خونه ماه پیش دختر عمه من ار من پول خواست گفتم بهت میدم اما در جریان باش احتمالا تا دو سه هفته دیگه لازم داشته باشم
پرسید چرا گفتم میخوام خونه بخرم(از قایم کردن و دروغ گفتن واقعا بدم میاد)
چون میدونست قراره خونه بخرم همش میپرسید که اگه لازم داشتم پولمو برگردونه
اونروزم که پرسید اولش کسی حواسش نیود اما اون که شروع کرد تبریک گفتن یه سری دیگه هم فهمیدن

اما دلیل نمشه چون شما نمیخوری بقیه هم نخورن قربونی هم برای رسوندن غذا به افراد دیگه اس

من مخالف کشتار حیوانات هستم و نظرم رو گفتم 

خوراکی های غیر گوشتی زیادی هستن که میشه ازشون برای کمک به افراد نیازمند استفاده کرد

برای آزادی❤️🖤
اما دلیل نمشه چون شما نمیخوری بقیه هم نخورن قربونی هم برای رسوندن غذا به افراد دیگه اس

ضمنا اون قربونی که موقع چشم زخم میگن منظورشون خونِ یه موجود زندست که باید ریخته بشه نه کمک به افراد نیازمند.. 

برای آزادی❤️🖤