2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من متاسفانه یکیش قلبش ایستاد

ببخشید این سوالو میپرسم اگه دوست نداشتی جواب نده🌹اون جنینی ک قلبش ایستاد رو چجوری درش اوردن؟ 

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
من دو سه روز بعد موعدم رفتم بتا 1500 بود دکتر اول گفت خیلی بالاس ممکنه چندقلو باشه ولی یه دونه اس پس ...

مال من دو هفته عقب انداختم برای آزمایش اولی. اینقدر نمران بودم ولی خدا رو شکر رشدش خوب بوده

ببخشید این سوالو میپرسم اگه دوست نداشتی جواب نده🌹اون جنینی ک قلبش ایستاد رو چجوری درش اوردن؟ 

درش نیاوردن

۷هفته بود گفتن نمیشه کاریش کرد خودش جذب میشه

الان یه لخته خونه شده که هر از گاهی لکه بینی دارم 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من بالا بود و دختره ربطی نداره واقعا

چرا تاثیر داره.ولی رابطه مستقیم بین عدد تیتر بتا و زمان گذشت از قاعدگی داره.سینوسیه.مثلا اگه پنج روز عقب انداختی و آز دادی و بالا بود تیترت مثلا پسره ولی اگه ۱۰ روز گذشته از زمان قاعدگیو آز دادی و پایین بود فلان و بالا بود فلان جنسیته.فقط به تیتر نیست.ما یه پروفسور از دوستان خانوادگیمون هست خیلی مسّن هستن.سالهاست سر این تحقیق میکنن به هیشکی هم نتیجشون رو نگفتن حتی به پسرش که ایشونم پزشک هستن.به همه ما با تیتر بتا و چندمین رو از عقب انداختنمون و آز دادنمون جنسیت رو درست گفتن.این چیزهارو هم ایشون به من گفتن ولی متاسفانه کامل نمیگن

.                                       
چرا تاثیر داره.ولی رابطه مستقیم بین عدد تیتر بتا و زمان گذشت از قاعدگی داره.سینوسیه.مثلا اگه پنج روز ...

پنج روز از موعد گذشته بود بتا بالا بود و دختره. بی ربطه عزیز جان 

پنج روز از موعد گذشته بود بتا بالا بود و دختره. بی ربطه عزیز جان 

عزیزم مثال زدم ۵ روز😆اعدادم همه مثال بود.چه اصراری دارید بگید بیربطه؟کاش اجازه داشتم نام اون پزشک محقق رو بگم .ایشون سی ساله سر رابطه تیتر و زمان آز و جنسیت تحقیق کردن.شما بک کلام میگید بی ربطه

.                                       
عزیزم مثال زدم ۵ روز😆اعدادم همه مثال بود.چه اصراری دارید بگید بیربطه؟کاش اجازه داشتم نام اون پزشک م ...

اینقدر خودم ‌‌‌‌‌‌‌‌تحقیق کردم که مطمئنننننننممممممم. از پزشک های مختلف از مقالات از هزاران خانم های اینجا و.... 

اینقدر خودم ‌‌‌‌‌‌‌‌تحقیق کردم که مطمئنننننننممممممم. از پزشک های مختلف از مقالات از هزاران خانم های ...

درسش رو که نخوندی.ایشون دکترای علوم آزمایشگاهی و پاتوبیولوژی دارن.استاد دانشگاه علوم پزشکی تهرانن.مسئول آزمایشگاه بیمارستان مرکز طبی کودکان هستن.ولی شما از جمله افرادی هستید که باید بگم جلوجلو هرچی میگید درست میگید.یا حق

.                                       
درسش رو که نخوندی.ایشون دکترای علوم آزمایشگاهی و پاتوبیولوژی دارن.استاد دانشگاه علوم پزشکی تهرانن.مس ...

دکتر خودم آمریکا درس خوندن از دور و نزدیک همه میان پیششون  عضو تمام انجمن و هیئت های علمی و پروفسور بتا خودمو بهش نشون دادم گفت کاملا این نظریه رد شده و بی ربطه و اون می‌تونه هزاران نمونه بیاره برای این مورد