چرا تاثیر داره.ولی رابطه مستقیم بین عدد تیتر بتا و زمان گذشت از قاعدگی داره.سینوسیه.مثلا اگه پنج روز عقب انداختی و آز دادی و بالا بود تیترت مثلا پسره ولی اگه ۱۰ روز گذشته از زمان قاعدگیو آز دادی و پایین بود فلان و بالا بود فلان جنسیته.فقط به تیتر نیست.ما یه پروفسور از دوستان خانوادگیمون هست خیلی مسّن هستن.سالهاست سر این تحقیق میکنن به هیشکی هم نتیجشون رو نگفتن حتی به پسرش که ایشونم پزشک هستن.به همه ما با تیتر بتا و چندمین رو از عقب انداختنمون و آز دادنمون جنسیت رو درست گفتن.این چیزهارو هم ایشون به من گفتن ولی متاسفانه کامل نمیگن
پنج روز از موعد گذشته بود بتا بالا بود و دختره. بی ربطه عزیز جان
عزیزم مثال زدم ۵ روز😆اعدادم همه مثال بود.چه اصراری دارید بگید بیربطه؟کاش اجازه داشتم نام اون پزشک محقق رو بگم .ایشون سی ساله سر رابطه تیتر و زمان آز و جنسیت تحقیق کردن.شما بک کلام میگید بی ربطه
اینقدر خودم تحقیق کردم که مطمئنننننننممممممم. از پزشک های مختلف از مقالات از هزاران خانم های ...
درسش رو که نخوندی.ایشون دکترای علوم آزمایشگاهی و پاتوبیولوژی دارن.استاد دانشگاه علوم پزشکی تهرانن.مسئول آزمایشگاه بیمارستان مرکز طبی کودکان هستن.ولی شما از جمله افرادی هستید که باید بگم جلوجلو هرچی میگید درست میگید.یا حق
درسش رو که نخوندی.ایشون دکترای علوم آزمایشگاهی و پاتوبیولوژی دارن.استاد دانشگاه علوم پزشکی تهرانن.مس ...
دکتر خودم آمریکا درس خوندن از دور و نزدیک همه میان پیششون عضو تمام انجمن و هیئت های علمی و پروفسور بتا خودمو بهش نشون دادم گفت کاملا این نظریه رد شده و بی ربطه و اون میتونه هزاران نمونه بیاره برای این مورد