2777
2789
عنوان

تهرونیا

190 بازدید | 37 پست

چجوری اینقدر وضع شون خوبه؟ 

اونایی که تهران زندگی میکنن خدایی راستش رو بگین 🤣

من تا حالا تهران نرفتم که ببینم اوضاع کار و حقوق تو واقعیت در چه حده ،ولی تو بیشتر فیلما مثلا یه دختری که تو کافه گارسونی میکنه ماشین خفن زیر پاشه 

یا مثلا خیلی راحت طرف با یکی دوست میشه و میلیارد ازش کش میره حالا به ما از رفیق مون هزار تومن نمیرسه چه برسه به میلیارد 😑😑 کلا زندگی هاشون اصلا شبیه به زندگی شهرستان های کوچیک نیست 

همه مستقل با درامد بالا و خونه مجردی

مطمئنی فیلم تهرانه؟ ترکیه نیست؟؟؟؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که گفتی رو جم و روبیک پخش میکنه نه صدا و سیما

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

کی گفته ؟؟

شما بیا از نزدیک ببین کار و فعالیت ها زو

همش تو ترافیک ، روابط مسخره و پوچ ، کثافت کاری و پول های کثیف

همه چی از دور خوبه 

تا جایی که میتونیم بهم حس خوب و انرژی مثبت بدیم و از کنار هم بودن لذت ببریم

تاپیکای اینجاروبخون .اوضاعشون مثل توفیلمانیست طرف صبح تاشب شب تاصبح داره کارمیکنه جون میکنه ولی ۸۰درصدحقوقش میره واسه اجاره .توی تهران خونه نمیشه خیلی راحت خریدولی ماشین مدل بالامیشه 

الان محتویات یخچال ما و شما مثل محتویات یخچال تبلیغات تلوزیونه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کی گفته ؟؟ شما بیا از نزدیک ببین کار و فعالیت ها زو همش تو ترافیک ، روابط مسخره و پوچ ، کثافت کاری ...

دختر خاله منو اگه ببینی میگی چقد خوشگله

چه تیپی داره

خوشبحالش ولی از صبح تا شب سر کارن برا اینکه خرج زندگیشونو در بیارن قید بچه رو زدن

یا برادرش با خانمش هرکی ب تیپ و قیافه عملیش نگاه کنه میگن سلبریتین ولی بخاطر گرونی گفتن بچه نمیخواهیم