2777
2789
عنوان

تهرونیا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 37 پست
اتفاقا اگه ماشین و خونه نداشته باشن ب نون شبشون محتاج میشن بخاطر اجاره و گرونی بعد بعضیها فقط ظاهرش ...

ظاهرسازی هم نباشه، ما یه خونه خریدیم تا گردن رفتیم زیر قسط!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خاله منو اگه ببینی میگی چقد خوشگله چه تیپی داره خوشبحالش ولی از صبح تا شب سر کارن برا اینکه خ ...

این حرفا چیه اخه ؟؟

ظاهر آدما خیلی قشنگن

من آدمایی رو میشناسم که اونقد پول دارن که کل تهران رو بخرن ولی وقتی حال روحیش خراب میشه اونقد درد و غم دارن که هیشکی نمیتونه کاری کنه براش

بگرد ببین دل خوش کجاست 

تا جایی که میتونیم بهم حس خوب و انرژی مثبت بدیم و از کنار هم بودن لذت ببریم
من تهرانم والا اونجوری که شما میگی نیست  مگه نیویورک اخه  شما کدوم شهری

زاهدانم،اینجا چه دختر چه پسر سرکار هم بره خونه مجردی نمیتونه بگیره چون املاکی ها اصلا به مجردا خونه اجاره نمیده 

ماشین هم که همون پراید رو نمیشه خرید اینجا ، ولی تهرونیا همش ماشینای ۷۰۰ میلیون به بالا سوارن 😂

شما چند سالتونه؟ آخه این تصوراتت خیلی بچگونه است عزیزم ناراحت نشیا ولی آدم هر چی که تو فیلم‌میبینه رو که باور نمیکنه تهروونیا هم مثل همه جای دیگه ایران هستند، اونا هم‌صبح پامیشن میرن سر کار تو شلوغ پلوغی مترو له میشن یه کوچولو هم هل میدن دعوا هم‌می‌کنند تا برسند سر کار بعدشم همین داستان رو ساعت ۵ عصر موقع برگشت از سر کار دارند نه ژیگول ترن نه پولدارتر نه خوشگل تر کلا هممون یه شکلیم دیگه من خودم اصالتا شیرازیم ولی تهران بزرگ شدم ولی بنظرم شیرازیا یه خرده ژیگول تر از بقیه مردم‌ هستند بیشتر خوش می‌گذرونند بیشتر میرند خرید کلا اهل دل هستند دیگه 

[QUOTE=264473653] این حرفا چیه اخه ؟؟ ظاهر آدما خیلی قشنگن من آدمایی رو میشناسم که اونقد پول دارن که کل تهران رو بخر ... [/QUOT

منظورم اینه ک وضعشون واقعا خوب نیست ک اسی میگه فقط رو تیپ و ظاهرشون تمکز کردن از صبح تا شبم سر کارن

گلم منظورم اینه ک وضعشون واقعا خوب نیست ک اسی میگه فقط رو تیپ و ظاهرشون تمکز کردن از صبح تا شبم سر ک ...

من از شب تا صب سرکار بودن چیزی ندیدم جز خیانت 

الانم ک دارم از ایران میرم واقعا از مردمم و شهرمون خسته شدم 

🤣🤣🤣🤣 فیلم ایرانیه خب ، دیگه نمیشه فیلم ایرانی هم دید 😑

این خانم گارسون نیست ، دختر استاد فرشباف است و خودش صاحب کافه و صاحب مجله است و خانوادگی بسیار ثروتمند هستند.

فیلم متری شش و نیم را ببین ، ابد و یک روز را ببین 

🤣🤣🤣🤣 فیلم ایرانیه خب ، دیگه نمیشه فیلم ایرانی هم دید 😑

برو متری شش و نیم ببین ، مغز کوچک زنگ زده رو ببین