2821
2789
عنوان

عفونت رحم

177 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من یکساله عفونت دارم ، هر دارویی میخورم خوب نمیشم ، دکتر بهم فیتوواژکس داد و مترونیدازول ولی هنوز خوب نشدم سرکه و اینا جواب نمیده ، شما اگر همچین تجربه ای داشتین چطور خوب شدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرینی جات کم مصرف کن موقعه دسشویی باپارچه نخی خودتو خشک کن شلوار تنگ نپوش از نواربهداشتی استفاده نکن به جاش پارچه نخی یا نواربهداشتی هایه پارچه ای هست می تونی بخری ازاونا استفاده کنی توخونه ام با دامن بگرده لباس زیر نبپوش بزار هوا بخوره منم مثل شما بودم دوسالی بود که اینجوری بودم همه اینارو رعایت کردم کامل خوب نشدم ولی رفتم دکترواسه من که قبلان خیلی شدید بود زخم دهانه رحمم داشتم گفت خوب شدی زخمم نداری عفونت شدیدتم کم شده یه کوچلو عفونت داری که اونم خوب میشم ولی شلوارتنگ بپوشم دوباره برمیگرده عفونتم براهمین همیشه بیرون رفتنی هم شلوار گشادمی پوشم

راستی من درکنار ایناطزریق عسلم انجام دادم عسل حتمان باید طبیعی باشه خوب خوب شدم ولی موقعه هایی که شلوار تنگ می پوشم عفونتم برمیگرده که دیگه خیلی وقته شلوار تنگ نمی پوشموشلوارهام همش شده گشاد

راستی من درکنار ایناطزریق عسلم انجام دادم عسل حتمان باید طبیعی باشه خوب خوب شدم ولی موقعه هایی که شل ...

چه جالب ، اینجا عسل طبیعی گیرنمیاد همش شکره ☹️

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792