2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم منظورم زایمان طبیعی بود چون زایمان قبلی سخت بود والان مدتی هست ناراحت قلبی پیدا کردم

اگر بارداری نرمال بوده یک مشاوره قلب باید برید اگر اوکی بود میتونید طبیعی زایمان کنید البته که خیلی از بیماری های قلبی با زایمان طبیعی ممانعت ندارند

سلام امکان داره یک روز مونده به موعد بی بی منفی باشه ولی باردار باشی

بله عزیزم بیبی ده روز بعد از عقب افتادن مثبت خواهد شد که اونم دقیق نیست بتا بدید بعد ده روز از عقب افتادن

عزیزم لکه بینی بعد سزارین تا چند روز طبیعیه؟ اگه لکه بینی خیلی خیلی کم داشته باشیم و با تامپون استخ ...

اگر لکه بینیه تا ۸ هفته مشکلی نیست ولی اگر تا ۸ هفته پریود نشدید برید دکتر زنان و اینکه آب استخر ها معمولا تمیز نیست و دهانه ی رحم در دوران خونریزی باز تر هست بله احتمال عفونت بالا تر هست

داروهای رده c تو چ سنی از بارداری خطرناکه؟مثلا ۴ هفته اول ک نمیدونیم کدئین یا...بخوریم چی میشا

در کل بارداری ولی سه ماهه اول خطرناک تر هستند. غربالگری هاتونو انجام بدید انشاء الله که چیزی نیست

من تقریبا 20 روز پیش سونو دادم حجم کیسه اب 13بود الان سونو دادم شد 10 دکترم 10تا سرم دادن ک هر روز ب ...

چرا عزیزم نباشه مایعات و فیبر زیاد مصرف کن اگر بیشتر شد ترشحاتت تست امنیو شور بده سرم هاتم بزن 

از زایمان زودرس میترسم میشه توروخدا راهنماییم کنی ک ممکنه جفتم هنوز پایین باشه

ترس و استرس بدترین چیزه استراحت داشته باش ریلکس کن با موفقیت میگذرونی مامان قوی💗

۳۸ سالمه تا حالا پریودی طبیعی داشتم یوقت کمر درد یوقت سردرد یوقت درد سینه ویوقتم همه رو باهم اما در ...

سونو گرافی باید بدید اگر مقدور بودید با ویزیت انلاین اگر تامین اجتماعی هستید براتون درخواست بدم

سلام اگه در سونوگرافی واژینال رحم رو آرکوییت نشون بده یعنی سپتوم داری؟ممکنه‌ در عکس رنگی رحمت دوشاخ ...

نه عزیزم اینا باهم فرق دارن درسته کمی در این افراد احتمال زایمان زودرس و سقط هست ولی میشه کنترلش کرد