2777
2789
چند درصد احتمال بارداری دارم؟ یه بارداری موفق داشتم. یه سقط خارج رحمی همراه با برداشتن لوله و تخمد ...

بستگی به شرح حال کامل و سنتون داره پیشنهاد میکنم به مرکز ناباروری مراجعه کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم نباشه مایعات و فیبر زیاد مصرف کن اگر بیشتر شد ترشحاتت تست امنیو شور بده سرم هاتم بزن 

نشت کیسه اب درمان داره؟

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
درباره چسبندگی هم بگید خیلی نگرانم سزارین دوممم و میترسم چون ب امید خدا میخام سه تا بچه داشته باشم&n ...

اگر لگن خوبی دارید وی بک کنید چون سزارین چسبندگی هارو افزایش میده

درد زیر شکم و حرکت پایین بچه در جای بخیه قبلی ممکنه علایم چسبندگی باشه خیلی نگرانم

اعزیزم اگر حرکات بچه کمه یچیز شیرین بخور نیمساعت ۴۵ دقیقه به سمت ت بخواب اگر حرکاتش کم بود حتما برو بیمارستان ان اس تی بده

تست امنیو شور مثبت؟

نه تست ندادم کلی پرسیدم 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
این دردی که میگید ممکنه کیست باشه یا حاملگی خارج رحمی ... 

واقعاااااااا من قبل بارداری اولم کیستهای ریزداشتم با پری های نامرتب اما الان مرتبم 

من می‌خوام این ماه اقدام کنم یعنی ممکنه الان باردار بودم ،،،،،