2777
2789
عنوان

یلدای عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 53 پست
چه خوب ولی نامزد منم اصلا توجه نمیکنه انگار اونم مث مادرشه☹

من هنوزم کلی ناراحتم و به دلم هس که خانوادش کلا اهمیتی به جشن های عروس نمیدادن 

خب همسرت باید متوجه بشه ک اگه انجام نده برات ناراحت میشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم رسم بقیه شهرارو نمیدونم ما از یه هفته قبل کلی خرید میکنیم ست لباس زمستونی کامل یه تیکه طلا یه ...

اینجا هم اونجوریه کلا خرید لباس طلا میوه و..اینا ولی اصلا اینا همچین کاری نکردن

اینجا هم اونجوریه کلا خرید لباس طلا میوه و..اینا ولی اصلا اینا همچین کاری نکردن

به عروس میرسه رسم و رسوم یادشون میره😒

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چی کار کنم پس میگم بهش ولی انگار نه انگار دعوا کنم به نظرت

دعوا نکن

ولی میگم اگه داره و نمیکنه

بهش بگو

یا حداقل مامانت زنگ بزنه بگه برنامتون برای یلدا چیه ما هم میخوایم مهمان دعوت کنیم

ببینه چی میگن

نمیدونم باز خودت بهتر میدونی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
میگم رسم بقیه شهرارو نمیدونم ما از یه هفته قبل کلی خرید میکنیم ست لباس زمستونی کامل یه تیکه طلا یه ...

بنظرم خيلي افراطيه ديگه واقعا يحورايي انگار چشم هم چشمي

تالار و مزون برا ي شب يلدا 

مهم دورهمب و خوش گذرونيه

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

دقیقا واقعا ازشون بدم اومد کم مونده یه سال بشه هیچ عیدی نیاوردن🥺

حالا عیدی به جز عید نوروز به نظرم مهم نیس

ولی بخوان بدون هیچی ادمو بی عزت کنن خیلی بده

اره مخصوصن اینکه دختر خالشم مث من نامزده برا اون یلدایی میخان ببرن من هیچی 

دقیقا واس فامیل ماهم برا دخترای نامزد یلدایی اینا آوردن منم اونارو دیدم دلم گرفت حسودی نه ها ولی خیلی ناراحت شدم😣

بنظرم خيلي افراطيه ديگه واقعا يحورايي انگار چشم هم چشمي تالار و مزون برا ي شب يلدا  مهم دورهم ...

نه عزیزم چشم و‌ هم چشمی نیس

داریم که میکنیم

من از استارترم دوبار پرسیدم داره و نمیکنه؟

وقتی نداشته باشی خب یه هندونه میخری دور هم میخوری و تمام

دقیقا واس فامیل ماهم برا دخترای نامزد یلدایی اینا آوردن منم اونارو دیدم دلم گرفت حسودی نه ها ولی خیل ...

حق داری 

تازه بهشم گفتم گف اونا اولین یلداشونه درحالیکه پارسالم یلدا بمن هیچییی نیاوردن