سلام بچه ها واقعا خیلی ناراحتم برای همه دخترای نامزد فامیلمون یلدایی آوردن کلی چیز میز طلا و اینا ولی برا من که اولین یلدامونه چیزی نیاوردن خیلی ناراحتم😣
اصلا انگار از قصد اصلا بهم توجه نمیکنن واقعا خیلی ناراحتم🥺
خانواده پسر یه شبو تعیین میکنن میگن میخوایم یلدایی بیاریم
مثلا بیست نفر مهمان هم همراهمونه
خانواده دخترم تدارک میبینن
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم اصلااااا چیزی در این باره ب نامزد و خانوادش نگو
تا شب یلدا که مطمعن شی چیزی نمیارن برات
من خدم میدونم قرار نیس بیارن رفتم با بابام یه دست لباس زمستونیه خوشگل خریدم میخام شب یلدا بپوشم برم خونه ی مادرشوهرم تا بفهمه گدای دو کیلو انار و اجیل اونا نیسم
بنظرم اصلااااا چیزی در این باره ب نامزد و خانوادش نگو تا شب یلدا که مطمعن شی چیزی نمیارن برات م ...
به مادرشوهرت ربطی نداره
شوهرت باید برات خرج کنه که نمیکنه
فک نکن دارم بهت زخم زبون میزنم من خودم زنم
دوتا خواهر دارم یه عروسم داریم
مردو بخوای از اول اینطوری عادت بدی تا اخر عمر حسرت همه چی به دلت میمونه
وظیفشونه وگرنه ادم مونده ی اونا نیس
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
ولی من فک میکنم واقعا وقتی ب رو خودشون نمیارن تو باید تدارک ببینی دعوتشون کنی
میگم رسم بقیه شهرارو نمیدونم
ما از یه هفته قبل کلی خرید میکنیم
ست لباس زمستونی کامل یه تیکه طلا یه وسیله(معمولا بخاری)
بعدم یا تالار میگیرن
یا خونه با مزون هماهنگ میکنن بیاد تزیین کنه
میوه وکیک و اجیلم میگیرن