2777
2789
عنوان

۱۳صفرررر بیاینننننن یه دیقهههه

235 بازدید | 14 پست

من حلقه ۱۳صفر برا ازدواج خریده بودم البته بدل بود...رلم گف یه یادگاری بدع بهم منم اون حلقه رو انگشتش انداختم 🤦‍♀️😅😅😅😅 بنظرتون دیگه بمن تاثیر  نمیزاره اون حلقه دیگه دست اون هس..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی موثره 😐😐😐به نظرم 

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
اره خیلی موثره 😐😐😐به نظرم 

گلم میشه بگی  دی خونمون می‌بریم شهر مامانم اینا ؟؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

من جوراب نی نی گرفتم الان باردارم 😍

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
من جوراب نی نی گرفتم الان باردارم 😍

ای جونم. 

من خودکار گرفتم شوهرم بره سرکار . رفته سرکار ولی اون خودکار به کارش نمیاد اونجا😂😂.

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
ای جونم.  من خودکار گرفتم شوهرم بره سرکار . رفته سرکار ولی اون خودکار به کارش نمیاد اونجا😂😂.

خداروشکر😃😁 نچ من جوراب یه جوری گرفتم هم دخترونه هم پسرونه استفاده میشه😍😁

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
خداروشکر😃😁 نچ من جوراب یه جوری گرفتم هم دخترونه هم پسرونه استفاده میشه😍😁

قربونت . ای جونم تنش سالم

قربونت . ای جونم تنش سالم

فدات ♥️