رفتم بهش گفتم دیدم همه چیو اولش سرخ و سفید شد تو صورتم نگاه نمیکرد گفتم هدفت چیه کلیپ میدی ج استوری میدی میخای مثلا سرصحبتو باز کنی اگه شوهرش میدید چی گفت فقط از رو کنجکاوی بوذه گفتم کنجکاوی حد دارع خواستم بذارم برم گفتم بهتره باهات حرف بزنم منم خوبع از کنجکاوب برم کلیپ بفرستم به پسرای فامیلت.فرداش اومذ معذرت خواهی که حق با تو بوده پشیمونم خودمو کوچیک کردم راجبم فکر بد میکنن دیگع گوشیمو رمزنمیذارم و تکرار نمیشه.هرکاری میکتم بهش بدبین نباشم نمیتونم رمز اکانت اینستاشو دازم خودش نمیدونع مدام میرم چک میکنم نمیتونم از پیجش درارم هنو بهش اعتماد ندارم. چه کنم دارم عذاب میدم خودمو.
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍
اصن رو نده بهش یه مدت سرسنگین باش بفهمه ناراحتی ولی جوریم نباشه ک از اونور بوم بیوفتین
از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
بازم خوبه اشتباهشو قبول کرده اومده ازت معذرت خواهی کرده
همچین ک دستش روشده
بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍