2777
2789
عنوان

چرا جواب نذرمو اینجوری گرفتم؟

395 بازدید | 38 پست

سلام دوستان

من یه دختر ۳۴ ساله هستم با اعتقادات مذهبی

بخاطر کارم حدود ده ساله تنها زندگی میکنم و تنهایی و فشار زندگی واقعا خستم کرده حدود دو ماه پیش یه چله گرفتم و توسل کردم به امام رضا که یه کیس مناسب برای ازدواج پیدا کنم همون روزای اول یه اقایی از اشناها بهم پیشنهاد ازدواج داد ایشونو خیلی از دوستای مشترک به عنوان یه انسان شریف و با اخلاق تاییدش می کنن خودمم تو این چند جلسه ای که باهاش حرف زدم فهمیدم واقعا ادم خوبیه و باهاش راحتم و شرایطش برای ازدواج کاملا مساعده اما مسئله ای که هست ایشون اعتقادات مذهبی نداره در حالی که من کاملا مقید هستم، البته مشکلی با مذهبی بودن من نداره خیلی سردر گمم نمی دونم باید چکار کنم! می ترسم نه بگم و مثل قبل تنها بمونم! می ترسم نه بگم و بشه کفر نعمت! خدا بگه برات کیس خوب فرستادم خودت نخواستی! دیگه تحمل تنهایی رو ندارم ولی از طرفی از اینکه مذهبی نیست بشدت دلم گرفته و بغض دارم چون خودمم خانوادم مذهبی نیستن و همیشه دلم می خواست حداقل همسرم مذهبی باشه، همش به امام رضا میگم اقاجونم شما که حاجت دادی ولی چرا اینشکلی! 

نمیدونم شاید قراره بوسیله خودت مذهیی بشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسانیت مهمه 🙂 

وگرنه خیلیا هسن ظاهرشون پیامبره و باطنشون ابوبکر بغدادی🙂🚶

خیلیا هسن به اسم مذهبی بودن همه کار میکنن (:

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

من همسرم اهل نماز و روزه ست

خمس و زکاتم میده

ولی خشک مذهب نیس

من بی حجابم نماز نمیخونم روزه نمیگیرم

مشکلی نداشتیم زندگیمون خوبه واقعا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خیلی بعید می دونم خیلی دوره ازین چیزا

چی بگم الان ادم مذهبی کم شده 

بنظرم اگر همه چیزش اوکیه دل دل نکن 

مشاور مذهبی پیدا کن برو ببین چی میگه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
برات صلوات فرستادم انشالله حل مشکلت

ممنونم منم براتون فرستادم مهربون

من همسرم اهل نماز و روزه ست خمس و زکاتم میده ولی خشک مذهب نیس من بی حجابم نماز نمیخونم روزه نمیگی ...

چه همسر خوبی داری

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
چه همسر خوبی داری

مرسی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.