2777
2789

یه اختلافاتی پیش اومده دو ماهه پیش بین خانواده من و شوهرم و جاریم هی قیافه می گرفت و حالا اولین یلدایی جاریمه و مراسم دارن اینا مادر جاریم زنگ زده به شوهرم دعوت کرده شوهرمم  فک کنم بهش گفته ما نمیایم این چیزا حالا هر چی به شوهرم میگم چی جواب دادی میگه بیام خونه بهت میگم خوب من تا اون موقه از فضولی می میرم که 

باید مسلما به تو زنگ میزد😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دعوتتون کرده ینی عذرخاهی کرده چرا نمیرید

چون هنوزم جاریم بد رفتار می کنه و یه معذرت خواهی نکرده بابت گند هایی زد و رابطه خانوامو با خانواده شوهرم خراب کرد 

احتمالا حرف مهمی زده ک میخواد وقتی پیشته بگه اه شوهر منم همینطوریه اصلا نمیدونه ادم از فضولی میمیره

نه بابا الان میاد دو کلمه هم بیشتر حرف نمی زنه 

مردها همه همینن  حوصله توضیح ندارن😂

دنیا اونقدرها جدی نیست   

حساس نباش 

جواب دعوتی رو هم با بله باید میداد

من از اختلافتون خبر ندارم اما اگه من بودم میرفتم و بهترین پذیرایی رو هم از خودم میکردم الان اونا باا خونواده شوهرت میگن دعوتشونم کردیم اونقدر پر افاده هستن که نمیان

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
احتمالا حرف مهمی زده ک میخواد وقتی پیشته بگه اه شوهر منم همینطوریه اصلا نمیدونه ادم از فضولی میمیره

به خدا هر چی گفتم خوب پیام بده گفت بیام خونه حرف میزنیم 

حساس نباش  جواب دعوتی رو هم با بله باید میداد من از اختلافتون خبر ندارم اما اگه من بودم میرفت ...

من به شوهرم میگفتم اگه دعوت کردن بریم اشکال نداره هر بلایی سرمون اوردن و عروسیو زهر کردن ولی شوهرم میگفت نمی ریم 

به خدا هر چی گفتم خوب پیام بده گفت بیام خونه حرف میزنیم 

باید صبر کنی دیگه من اینجور موقع ها قیافه میگیرم اگر کامل توضیح نده میگم من همدم تو نیستم تو منو محرم نمیدونی ک بهم کامل نمیگی 😂

چشم از پنجره بردار ….منجی در آینه است 🥀