2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 56 پست
دلم میخاد راهش ندم خونه بگم برو خانه بابات آروم شدی برگرد ولی لج داره عجیب میترسم بدتر شه

اصلا و ابدا نفرستش خونه کسی یا بیرون 

اینطوری یاد میگیره که خونه جای اعصاب خوردیه ولی خونه باباش میشه بهشت آرامش واسش 

هر جی هست بذار  تو خونه خودتون باشه 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

من اینجور موقعه ها یکیو دعوت میکنم شام و ناهار خونمون معمولا از خانوادا خودش.

فاایده نداره نمیاد خونه خانواده خودم دعوت کردم از فامیل هستیم نیومد ولی نمیخام خانواده شوهرم بفهمن

بلاخره یک روز منم مادر میشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا و ابدا نفرستش خونه کسی یا بیرون  اینطوری یاد میگیره که خونه جای اعصاب خوردیه ولی خونه باب ...

باشه عزیزم صبر میکنم تا آروم بشه

شوهر منم یه مدت اینجوری شده بود ، هی میرفتم سمتش عذر خواهی میکردم انگار بیشتر خوشش میومد و کمتر محل ...

منم از امروز همین کار میکنم

شوهر دوست منم این مدلی بود

با اینکه مقصر بود و فحاشی و دست برن داشت

بعد یک‌ماه هم قهر میکرد

دوستم‌بعد از چند سال دیگه طاقت نیاورد جدا شد

گفت این قهر های طولانی روانیم کرد

جالبه میگفت دست بزن میتونم تحمل کنم ولی فهر دیگه نه نمی تونم

یه ماه طول نمی‌کشه نترس فقط غر نزن و دوباره عصبیش نکن. من و همسرم هم این طوری هستیم اولش هم بهم گفت ...

ممممنون عزیزم از راهنماییتون همین کار میکنم

شوهر دوست منم این مدلی بود با اینکه مقصر بود و فحاشی و دست برن داشت بعد یک‌ماه هم قهر میکرد دوستم ...

نه خداروشکر نه صداش بالا میبره نه دست بزن داره

فقط قهر می‌کنه سرسنگین میشه

طلاق😐🙄 چیه فرت و فرت تا تقی به تویی میخوره حرف از طلاق میزنید، چ خبره

منن ازدواج کردم که آرامش داشته باشم نه اینکه ناز شوهر بکشم خوب 😆😐

یه ماه طول نمی‌کشه نترس فقط غر نزن و دوباره عصبیش نکن. من و همسرم هم این طوری هستیم اولش هم بهم گفت ...

البته ما قبلش همه این قول‌ها رو دادیم ولی موقع عمل جا می‌زنیم

همسر من دقیقا همینجوریه ، منم عین شما... و الان ده ساله در عذابم و بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده.. بی اعتنا باش.. هرچی میخوای بخره هم پیامک کن براش... میدونم چه عذابی از بی اعتناییش میکشی ولی مثل من هی پیش قدم نشو... تا آخر عمر همینه که هست... باید عادت کنی بزاری عصبانیتش فروکش کنه و خودش عادی بشه... اصلا براشون مهم نیست با این رفتار زشت ما چه زجری میکشیم... با خوندن چیزایی که نوشتی انگار خودمو دیدم.. اینم بگم که این مدل رفتار کردنش باعث میشه همیشه خودتو مقصر بدونی درحالی که خیلی وقتا حق داری اما انقدر که از قهر کردنش میترسی مدام باید دست به عصا راه بری و هرکاری خوشایندشه انجام بدی که مبادا توجهشو از دست بدی... میخوام بگم کم کم اعتماد به نفستو ازت میگیره اگر از  همین الان قوی نباشی... کم کم حتی حق و حقوق طبیعیت بازیچه ی خوش اومدن یا خوش نیومدن اعلی حضرت میشه.... قوی باش... قوی باش... باید با دوستات و خانوادت بیشتر حرف بزنی و وقت بگذرونی من از تنهایی و بی کسی وقتی اونم قهر میکرد خیلی عذاب میکشیدم. اگر خواهری دوستی کسی داری خودتو سرگرم کن که زیاد مدتی که قهره نازشو نکشی... یه جوری رفتار کن که ببینه بدون اون هم میتونی شاد باشی...