2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 56 پست
شوهر منم همین یه بدیو داشت و داره... پس به طلاق فکر نکن... باید بیخیال باشی... 

از امروز خودم میزنم بی‌خیالی بسه از پس ناراحت شدم و گریه کردم

بلاخره یک روز منم مادر میشم 
همسر من دقیقا همینجوریه ، منم عین شما... و الان ده ساله در عذابم و بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده.. بی ...

دقیقا از امروز همین کار میکنم

کار های شخصیش هم انجام نمی‌دهم میخام برای خودم باشم فقط یه آبجی دارم شوهرم باهاشون قهره ولی اجازه میده رفت و آمد کنم دلم میخواد بشب برم اونجا بخوابم ولی میترسم شوهرم عصبی تر بشه چون خوشش نمیاد شب جایی بمونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منن ازدواج کردم که آرامش داشته باشم نه اینکه ناز شوهر بکشم خوب 😆😐

باور کن نامزد من تا حالا چهره پشیمون منم ندیده چه برسه به عذرخواهی. همیشه اون پیش قدم میشه و منم انقدر دیر میبخشمش که دیگه تصمیم میگیره غلطشو تکرار نکنه 😁

دقیقا از امروز همین کار میکنم کار های شخصیش هم انجام نمی‌دهم میخام برای خودم باشم فقط یه آبجی دارم ...

تلفنی با خواهرت حرف بزن از نظر روحی و عاطفی مثل من که تنها بودم کم نیاری

شب نیمخواد اونجا بمونی

عمدا عصبانی ترش نکن، حرصشو در نیار، کارای خونه رو هم به روال قبل انجام بده.. بیخیال باش.. کم کم عادی میشه خودش... ولی مهم اینه بخاطر رفتارش مثل من نشی.. اعتماد به نفستو ازت نگیره.. شاد باشی... 

چقدر ازش میترسی تو دختر. کلا از آقایون ترس داری؟

ترس از دست دادن زندگیمه چون خیلی لج داره بخاطر لجش قید همه چیز نمیزنه 

وقتی ممکن با یکم صبر درست بشه چرا زندگیم خراب کنم

تلفنی با خواهرت حرف بزن از نظر روحی و عاطفی مثل من که تنها بودم کم نیاری شب نیمخواد اونجا بمونی عم ...

ممممنون عزیزم از راهنماییتون 

امیدوارم همیشه شاد موفق باشید عزیزم

ترس از دست دادن زندگیمه چون خیلی لج داره بخاطر لجش قید همه چیز نمیزنه  وقتی ممکن با یکم صبر در ...

وا این چه حرفیه؟ چرا زندگیتو خراب کنی؟ حل میشه مشکلت دیر یا زود. کلا حس کردم از آقایون میترسی به طور کلی. 

مثلا چیکار میکنید؟

کلا از همون اول بهش گفتم دختر که نباید پیش قدم شه برای عذرخواهی. دختر باید فقط ناز کنه. پسرم باید نازشو بخره. بعدشم کلا خیلی خودمو تو چشمش بالا بردم جوری که فکر میکنه خیلی خوش شانسه من بهش بله دادم 😂😂😂 واسه همین میاد عذرخواهی منم معمولاً پسش میزنم 🫢