2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 56 پست
ولش کن تو قهر نباش ولی محلشم نده برا خودت خو‌ش باش مقصر بوده معذرت خواهی هم کردی دیگ تموم شد ح ...

ممممنون عزیزم از راهنماییتون

بلاخره یک روز منم مادر میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا  عزیزم سر یه بحث می خوای طلاق بگیری ؟  بنده خدا بهت گفته بذارم آروم بشم خودم برمی گرد ...

عذر خواهی کردم حتی امروز بهش گفتم تا کی میخای اینجوری باشیم میخای من برم 

باشه من به داداش میگم میرم دیگه برنمی‌گردم 

بنظرم اشتباه کردم منم طاقت ندارم هی باهاش حرف میزنم

خب وقتی میگه بحال خودش بزار تو همین کارو بکن معذرت خواهی هم که کردی . باهاش فقط در حد ضرورت حرف بزن ...

اگر تا یک ماه نیومد سراغم چی

خرید خونه و خرید وسایل شخصی واقعا نمیتونم خودم اینکار انجام بدم واقعا از نظر روی عذاب میکشم

وا  عزیزم سر یه بحث می خوای طلاق بگیری ؟  بنده خدا بهت گفته بذارم آروم بشم خودم برمی گرد ...

عذر خواهی کردم 

گفتم من یک اشتباه کردم 

ولی تو داری پشت سرم اشتباه میکنی

خیلی پرروش کردی. بهش اصن محل نده تا خودش درست شه

دلم میخاد راهش ندم خونه بگم برو خانه بابات آروم شدی برگرد ولی لج داره عجیب میترسم بدتر شه

عذر خواهی کردم حتی امروز بهش گفتم تا کی میخای اینجوری باشیم میخای من برم  باشه من به داداش میگ ...

نه دیگه حرف نزززن 

خودت رو سرگرم کن 

فیلم ببین 

برو با دوستات بیرون 

مهمونی زنونه بگیر خونه ات وقتی که نیست 

می دونم اول ازدواجته عزیزم 

حتما حوصله ات سر می ره تنهایی 

ولی فعلا چاره ای نداری 

پیگیر شوهرت نباش 

اتفاقا تو هم سرد باش و بی محلی کن 

ببین خودش چطوری استرس می گیره می یاد سمت تو 

فقط سر خودت رو گرم کن با هر چیزی که مدت زیادی مشغولت  کنه 

طلاق😐🙄

چیه فرت و فرت تا تقی به تویی میخوره حرف از طلاق میزنید، چ خبره

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
اگر تا یک ماه نیومد سراغم چی خرید خونه و خرید وسایل شخصی واقعا نمیتونم خودم اینکار انجام بدم واقعا ...

یه ماه طول نمی‌کشه نترس فقط غر نزن و دوباره عصبیش نکن.

من و همسرم هم این طوری هستیم اولش هم بهم گفتیم وقتی عصبی هستیم باید تنها باشیم تا آروم بشیم. 

الان هم رعایت می کنیم وقتی می بینم عصبانی هست اصلا باهاش حرف نمیزنم حتی بچه ها رو هم نمیزارم برن سمتش بعد یه مدت خودش آروم میشه 

شوهر منم یه مدت اینجوری شده بود ، هی میرفتم سمتش عذر خواهی میکردم انگار بیشتر خوشش میومد و کمتر محل میداد 

منم از اون بعد اگه مقصر بودم یکبار عذرخواهی میکردم و تمام و مقصرم نبودم لام تا کام حرف نمیزدم 

آنقدر منم به اون بی محلی میکردم تا خودش بیاد ، این وسطم هم خوب میخوردم هم خوب بگو بخند میکردم با خانواده و یا اطرافیانم هم خوب میخوابیدم 

کلا یه جوری رفتار میکردم انگار از دستش تازه راحت شدم😂

فیلم خنده دار میذاشتم آخر شبا هر هر میخندیدم😂

البته اخلاق تا اخلاق فرق داره ها جنبه شوهرت رو هم بسنج 

اما بدون اگه بخوای دنبالش راه بیفتی و منت کشی کنی لوس میشه اونوقت تا آخر عمرت باید همینکارو کنی 

هی ناز آقا رو بکشی یه موقع باد نکنه 

چقدر اهمیت میدید شما به شوهراتون بابا ، دو دقیقه که نیستن یا راحتتون میذارن عشق دنیا رو بکنید 

کور بشن خودشون بیان تو خوشی شما شریک بشن مگه تو بیرونش کردی که میخوای برگردونیش 

خودش رفته چشمش کور خودشم برگرده سرجاش

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)