2777
2789
عنوان

بریم برای مدرک تزریقاااااات😍💪🏻

342 بازدید | 19 پست

امروز میرم برای ثبت نام فوریت های پزشکی جهاد دانشگاهی 😍خیلی خوشحالم😁😁ایشالا همتون هر ارزویی دارید براورده بشه من ارزوم این بود بخاطرش وام خونگی گذاشتم😊😘بوس به سر و کله همگیتون 

برام دعاکنید موفق بشم 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله موفق باشی منم خیلی دوست دارم بگیرمش میشه بیشتر توضیح بدی چند جلسه هس هزینه اش چه جوریه؟&nbs ...

19 جلسه 

9 جلسه تئوری 

10 جلسه عملی

با کتابش 1500 میشه گلم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

موفق باشی عزیزم میخوای باهاش سرکار بری

ممنونم ازت😍اره عزیزدلم

همه میتونن؟؟؟ چه طوریه ...من خیلی این رشته دوست دارم

اره عزیزم همه میتونن

مدرک کمک پرستاری میدن بهت؟

مدرک فوریت های پزشکی

تو بیمارستان میتونی کار کنی باهاش گلم؟؟

اره