طرز فکرت داره اذیتم میکنه
خیلی بنظرم بی کلاس هستی که این چنین فکری میکنی... اگر راهنمایی میخوای بنده دارم راهنماییت میکنم
طرف تومرحله اشنایی بودن،، پسره جنتلمن و تحصیلات عالیه اومده میگه واسه دختره فلان چیزو گرفتم انقد دخترو محدود کردن انقدر خانوادش بی فکر بودن ندیده یا نخورده که نمیدونه باید چکارکنه....یا گفت انقد کافه نرفته استرس داره نمیدونه چطور رفتار کنه...بی اعتماد بنفسه،، هرچی میگیرم نمیخوره،، من این دخترو نمیخوام... حق داشت چون همه اقایون از دختر باشخصیت و با اعتمادبنفس بالا دوس دارن...فک نکن چیزی نخوری میگن زن زندگیه،، بسازه،، اصلا همچین خبری نیست نمیگم پرخوری کن... ولی یک پرس غذایی که برات میارن رو تا ته بخور،، اون پرس غذا تکنفره س و به اندازه سرو میکنن... نه زیاده نه کم...بدترین و بی کلاسترین آدما اونایی هستن که ته غذاشون میمونه... من برادر ندارم که بگم اما عموهام همه جوان و دوران دیده ن،، امروزی و تحصیلکرده هستن همیشه بدشون میاد ته غذا بمونه توبشقاب...یکبار من غذام موند اونم چون قبلش مریض شده بودم،، به زور گفت باید بخوری... خیلی دعوام کرد... من و عموهتم شاید8، 15،10 سال اختلاف سنی داریم و هرسه شون مجرد هستن و مدام درحال رفت وامدهای کشوری،، دوست دختر یکیشون تورک هست و اسمش سِوَن هست... عموم میگه کلا شان و کلاسش با دخترای ایرانی فرق داره... همچیزش با برنامه ست... کلی هدف داره استقلال داره،،حتی رابطمون رو خیلی خوب اداره وهدایت میکنه و عموم میگه خیلی دوس دارم باهاش ازدواج کنم،، ندام از روش آشپزی و نشست وبرخواست و طرز غذاخوردنش صحبت میکنه،، همه ی کشورها جز ایران اصلا تعارفی نیستن... اینو بگیر مال توباشه
باشه ممنونم...
همین... نه اینور الکی تعارف میکنه
نه اون نور... بخان چیزی رو بدن به کسی تعارف ندارن
اما ایرانیا میگی خونتون چه قشنگه... به جون مرتضی به جان ممد رضارو کفن منی قابل داره،، حضرت عباسی میگم...
اقاجان شما همین خونه رو داری تازه باقسط خریدی چرا الکی قسم میخوری که قابل نداره و تعارفش میکنی....
کاش عزیزم کمی روی رفتارت تجدید نظر کنی... کتاب زنان زیرک رو دانلود کن حتما بخون قربونت برم. کمکت میکنه