2777
2789
عنوان

نامزد🙊بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 57 پست
چرا فکر میکنی کم غذا بخوری نشونه با کلاسیه😐. چطور میتونی از غذا بگذری😐😐😐 چطور میتونی تحمل کنی&nb ...

دس خودم نیس خدایش ولی بعضی مواقع شده درحدیکی۲قاشق گذاشتم ولی میدونه عاشق کبابم موقعی ک میریم فقطکباب میخوریم میگم ازهرچی بگذرم ازپیازسفیدو کباب نمیگذرم کلی میخنده تازه خودشم لقمه میگیره ب زورمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی قبل اینکه دست بزنی به غذات یه مقدارشو بده خودش بخوره..منم مثه تو روم نمیشد کامل بخورم تو دوران آ ...

چشم بهش میگم امانیازی ب گفتن منم نیس خودش برمیداره هرجور ک باشه

خب همون نگران نباش کم کم یخت باز میشه من چون ۳سال عادیه برام، بمونید برای هم گلم

مرسی قربونت برم ممنونم...شماازدواج کردید یا ن

از رفتاراش بگو چجوره چجورنیس 

خب نمیشه مث نخورده هم رفتارکرد عین چی همروبخوری ی دونه برنج نزاری بگه چقد گشنس هرچقدم اون راحت ولی م ...

طرز فکرت داره اذیتم میکنه 

خیلی بنظرم بی کلاس هستی که این چنین فکری میکنی... اگر راهنمایی میخوای بنده دارم راهنماییت میکنم

طرف تومرحله اشنایی بودن،، پسره جنتلمن و تحصیلات عالیه اومده میگه واسه دختره فلان چیزو گرفتم انقد دخترو محدود کردن انقدر خانوادش بی فکر بودن  ندیده یا نخورده که نمیدونه باید چکارکنه....یا گفت انقد کافه نرفته استرس داره نمیدونه چطور رفتار کنه...بی اعتماد بنفسه،، هرچی میگیرم نمیخوره،، من این دخترو نمیخوام... حق داشت چون همه اقایون از دختر باشخصیت و با اعتمادبنفس بالا دوس دارن...فک نکن چیزی نخوری میگن زن زندگیه،، بسازه،، اصلا همچین خبری نیست نمیگم پرخوری کن... ولی یک پرس غذایی که برات میارن رو تا ته بخور،، اون پرس غذا تکنفره س و به اندازه سرو میکنن... نه زیاده نه کم...بدترین و بی کلاسترین آدما اونایی هستن که ته غذاشون میمونه... من برادر ندارم که بگم اما عموهام همه جوان و دوران دیده ن،، امروزی و تحصیلکرده هستن همیشه بدشون میاد ته غذا بمونه توبشقاب...یکبار من غذام موند اونم چون قبلش مریض شده بودم،، به زور گفت باید بخوری... خیلی دعوام کرد... من و عموهتم شاید8، 15،10 سال اختلاف سنی داریم و هرسه شون مجرد هستن و مدام درحال رفت وامدهای کشوری،، دوست دختر یکیشون تورک هست و اسمش سِوَن هست... عموم میگه کلا شان و کلاسش با دخترای ایرانی فرق داره... همچیزش با برنامه ست... کلی هدف داره استقلال داره،،حتی رابطمون رو خیلی خوب اداره وهدایت میکنه  و عموم  میگه خیلی دوس دارم باهاش ازدواج کنم،، ندام از روش آشپزی و نشست وبرخواست و طرز غذاخوردنش صحبت میکنه،، همه ی کشورها جز ایران اصلا تعارفی نیستن... اینو بگیر مال توباشه

باشه ممنونم... 

همین... نه اینور الکی تعارف میکنه

نه اون نور... بخان چیزی رو بدن به کسی تعارف ندارن 

اما ایرانیا میگی خونتون چه قشنگه... به جون مرتضی به جان ممد رضارو کفن منی قابل داره،، حضرت عباسی میگم... 

اقاجان شما همین خونه رو داری تازه باقسط خریدی چرا الکی قسم میخوری که قابل نداره و تعارفش میکنی....

کاش عزیزم کمی روی رفتارت تجدید نظر کنی... کتاب زنان زیرک رو دانلود کن  حتما بخون قربونت برم. کمکت میکنه 

مرسی قربونت برم ممنونم...شماازدواج کردید یا ن از رفتاراش بگو چجوره چجورنیس 

خواهش میکنم گلم، نه عزیز ازدواج نکردیم 

رفتاراش والا خوش اخلاق آینده نگر خیلی دیر عصبی میشه 

🌈𝟏𝟕:𝟓𝟖❄️
طرز فکرت داره اذیتم میکنه  خیلی بنظرم بی کلاس هستی که این چنین فکری میکنی... اگر راهنمایی میخو ...

چشم خدایش حرفت حق و بجا 

ولی جدی ب دورازشوخی اعتمادب نفسم عالیه وخودشم همیشه میگه

اینجورنیستم ک خجالتم بروزبدم یانشون

و اینکه شایدم بخاطراینه اوایل رابطه س اینجورم اخه۲ماه باهمیم

بنظرمن دختر حیا داری هستی و بی چشم و رو نیستی همین

ببخشید اما بنده حرفتون رو تکذیب میکنم

ربطی به چشم داشتی و حیا نداره.... 

بنده خودم زیاد اهل پسر بازی نبودم و نیستم

تو32سال سنم کلا 2تا دوست داشتم....

همیشه فعالیت داشتم و خداروشکر از نظر مالی بسیار پدرم تولا هستن،، خودم هم مستقل هستم و شغل شریفی هم دارم... دربین هنرمندان مشهور مشغولم....اما همیشه هرجا رفتم درست غذامو خوردم... دیدم که کسی که اینطور تعارف میکنه حتی درجمع هنرمندان چطور بهش نگاه میکنن،، هیچکس از دخترضعیف و بی اعتمادبنفس خوشش نمیاد.. من ندیدم اینکارو بزارن پای حجب وحیا... و چشم نداشتی... برعکس میگن بسکه هیجا نرفته ندیده نخورده بیچاره دست وپاشو گم میکنه... خداشاهده دقیقا همین حرفارو میزنن.. دخترمفت خور و آویزون فرق داره با اینکه وقتی جایی دعوت شده بااحترام به شخصیت خودش و طرف مقابلش کامل غذاشو بخوره... یکبار باهمکارانم سرپروژه ای بودیم و بعد رفتیم برای ناهار... ناهارو که خوردیم بچه ها قهوه وچای سفارش دادن... من هیچی نخواستم سریع همکارم گفت تو چرا هیچی نمیخوری.. من تعجب کردم درحالیکه ناهارخورده بودم... گفتم واقعیتش دیشب دندونامو جرمگیری کردم نباید چای و قهوه ونسکافه بخورم.... دیگه راضی شدن،، با اینکه یه دل سیر غذامو خورده بودم 

ببین گلم کار خوبی میکنی ولی همونی که میخوری رو با اعتماد بنفس بخور.یجوری نشه که پس فردا زنو شوهر شدی ...

اره خدایش بااعتمادب نفس زیادهمیشه رفتارمیکنم خودشم همیشه بهم میگه

اره عزیزم حواسم هس مرسی قربونت برم بابت راهنمایت..حالاراجب تاپیک جدیدم نظربده