2777
2789
عنوان

نامزد🙊بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 57 پست

منی ک غذام همون ۶ ۷ قاشقه 😭 تف ب چاقی 

ب نظر من بخور بابا خجالتی بودن خوب نیس بعدا پشیمون میشی خودت باش غذاتو تا جایی ک دوست داری بخور ولی اروم و قشنگ بخور 

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من راحتم باهاش گرسنه باشم تا سیر نشدم کنار نمیکشم ولی اشتها نداشته باشم کلا لب نمیزنم 

خب ببین خدایش سیرم میشم ولی خجالت میکشم کلا خب دس خودم نیس تازه اون میگه اگ سیرشدی برنجونخورکباباروحتمابخور یاخودش لقمه میگیره من خجالت میکشم

زیادم تابلو بازی در نیار میخوای کلاس بزاری ، یذره بیشتر بخور

خب خدایش بشقاب پربااینکه عاشق خوردنم ولی بازدرحدچندقاشق میزارم کلی مخلفات نوشاب و اصل غذاهس تابلو تاته بخوری خو واقعااون ۶ ۷ قاشق شایدبازدرحد۳قاشقش بتونم بخورم

بنظرمن دختر حیا داری هستی و بی چشم و رو نیستی همین

واقعاخبلی زیاد همینه ک میگی خودشم میدونه  و میگه دوس دخترداشتم همش ازاینستاعکس یاازواتس عکس میفرستاده فلان کفش۱۵۰۰ی رومیخام فلان مانتو۶۰۰ی رومیخام میگفت منم اوایل فک میکردم دخترخوبیه یکی ۲بارخریدم تونگوتیغ زنه یسری توخیابون بودیم چیزی خواسته خریدم توخیابون سر همون وسیله ی دعواکرده و بعدش انداختمش درخونشون ادم عقده ای ندید بدیدی بوده

چقدر اعتماد بنفستون کمه... مردا از این جور دخترا اصلا خوششون نمیاد... شیک وتمیز غذاتو بخور... ته غذا ...

خب واقعاتاجایی ک بتونم میخورم

خیلی هم دخترپرانرژی شوخ شادیم

ولی ازین ۶ ۵قاشقی ک میمونه نهایت ۲ ۳ قاشق بتونم بخورم بخودم فشاربیارم ولی خب بازم سیرم میشم اماچ کنم خجالت امابروزنمیدموخجالتمو

این کلاس نیس واا خب اگ نمیخای بخوری همشو اونقدی ک نمخوری قبل دست زده شدن بده خودش بکشه بخوره  ا ...

اون اصلاتعارفی نیس میخوره چ اولش باشه چ وسطش ازروبشقابم برمیداره😂

چشم الهی بگردم عزیزم

❤️خدانکنه 

چشمت سلامت 

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️

اسی قبل اینکه دست بزنی به غذات یه مقدارشو بده خودش بخوره..منم مثه تو روم نمیشد کامل بخورم تو دوران آشنایی...ولی همونجا می‌ریختند برای خودش میگفتم حیفه..خیلی مودبانه..این کار اتفاقا نشونه ی ادب و شعورتهک اگه غذاتو‌نمیخوای کامل بخوری یه مقدارسو بدی خودش

اون اصلاتعارفی نیس میخوره چ اولش باشه چ وسطش ازروبشقابم برمیداره😂

😂😂خوشم اومد

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️