2777
2789
عنوان

نامزد🙊بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 57 پست
منی ک غذام همون ۶ ۷ قاشقه 😭 تف ب چاقی  ب نظر من بخور بابا خجالتی بودن خوب نیس بعدا پشیمون ...

عزیزم با توجه به امضات یه سر به پیج فلورا تاجیک بزن  انشاالله که نتیجه میگیری

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم خدایش حرفت حق و بجا  ولی جدی ب دورازشوخی اعتمادب نفسم عالیه وخودشم همیشه میگه اینجورنیستم ...

اوایل نیست... شما دوماه باهمید،، اوایل میشه 3روز یا نهایتا هفته اول.... درضمن عزیزم تعتمادبنفس به این نیست که شما مدام ازخودت تعریف وتمجید کنی،، از زیبایی هات... اعتمادبنفس رو مشاوران از رفتار و برخورد شما متوجه میشن،،نه آدمهای معمولی مثل دوست پسرشما... خواهش میکنم کتاب بیشتر بخون.... کتاب بیشعوری هم بخون نوشته ی خاویر کرمنت... خیلی عالیه،، 

ببخشید اما بنده حرفتون رو تکذیب میکنم ربطی به چشم داشتی و حیا نداره....  بنده خودم زیاد اهل پ ...

اخه من بادستپاچگی و استرس ک نمیخورم خیلی جاها هم رفتارم تعارفی نیس کاملابااعتماد ب نفس زیاد رفتارمیکنم خودشم میگه ایندامادرحدهمون ۵ ۶ قاشقی ک میمونه سایداگ بتونم دوسه قاشق دیگش بتونم بخورم

و بارهاهم شده کبابی جاده ای رفتیم گفتم ازهرچی بگذرم ازوباب نمیگذرم ب زورم ک شده تاته باپیازسفیدمیرم همشو کلیم میخنده تازه خودشم لقمه میگیرم

ولی بنظرخودم اگ من یکی ببینیم خودم تاته ی چیزی روبخور زیاد شایدراجبش فکرخوب نکنم دوس دارم درحدیکی۲قاشقم شده توبشقابش باشه بالاخره هروسی ی وجه اخلاقی داره نمیدونم

عزیزم با توجه به امضات یه سر به پیج فلورا تاجیک بزن  انشاالله که نتیجه میگیری

بهشون پیام دادم ولی پیجم بالا نمیاد چند وقته با قندشکنم قرار شد مبلغی بریزم و دریافت کنم

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
اوایل نیست... شما دوماه باهمید،، اوایل میشه 3روز یا نهایتا هفته اول.... درضمن عزیزم تعتمادبنفس به ای ...

ببین اعتماد ب نفس من جوریه ک توجمع ۲۰ ۳۰نفری یازیادتر خیلی قشنگ بلدم بحث بازکنم و جمعش کنم طوری ک همه بارلاشون یاطرفاشون ک اومدن نمیتونستن باتوجه ب روابط و اطلاعات عمومیشون جمع کنن

و کم سن ترین تواون جمع من بودم

ب حدی اعتمادب نفس دارم اگه چیزی بشه قشنگ اون بحثوجمع کنم وقتی حرف میزنم کلی باشوق نگاه میکنه خودشم همراهی میکنه ادم منزوی گوشه گیر بدون حرف یااسترسی نیستم فقط ازبابت غذا یکم اینطورم اونم گاهی

خب خدایش بشقاب پربااینکه عاشق خوردنم ولی بازدرحدچندقاشق میزارم کلی مخلفات نوشاب و اصل غذاهس تابلو تا ...

کم خوردنت از استرسه خودم وقتی استرس دارم چند قاشق بیشتر نمیتونم بخورم

کم خوردنت از استرسه خودم وقتی استرس دارم چند قاشق بیشتر نمیتونم بخورم

امااون لحظه استرس ندارم ولی یکی دوباره بخاطرفکرم درگیربوده اره استرس داشتم امااصلابروز ندادم

اخه من بادستپاچگی و استرس ک نمیخورم خیلی جاها هم رفتارم تعارفی نیس کاملابااعتماد ب نفس زیاد رفتارمیک ...

وَ این وجه اخلاقی که ازش صحبت میکنید و فکربد راجع به کسیکه  دربشقابش پس مانده نگذاشته میکنید

دراجتماع دربین تحصیلکرده های پرمغز وباشعور بسیاربسیار کسرشأن و ناپسنده...

حتی اگر تحصیلات عالیه داشته باشه با چنین طرز فکری... یک بیشعور شناخته میشه... ویک بیشعور تحصیلکرده برای نامعه بسیارخطرناکه...

علاوه بر رفتارت طرزفکرت رو هم تغییربده...تا درچندسال اخیر ازاجتماع طرد نشدی... 

شما قرار وارد یک زندگی مشترک بشی...متوجه نیستی که تنها ایشون نیست که باهاش وصلت ومعاشرت میکنی

خانواده‌ ش اقوامش.. همکارانش.. دوستانش...

و علاوه براین قراره فرزندی به جامعه ی سالهای آتی تحویل بدی که آینده اون بچه،، شعورش شخصیتش،، رفنارش همه به طرزفکر و هوش مادرش بستگی داره....

فرزند از نظر جسمی، ظاهری، رنگ چشم،، فعالیت های بدنی بیشتر به پدر کشیده میشه 

اما طرزفکر وهوشش

به مادر... چه در دوران جنینی چه دردوران تربیت هردو به مادر و سطح فکریش بستگی داره.. 

موفق باشید جان دل

بهشون پیام دادم ولی پیجم بالا نمیاد چند وقته با قندشکنم قرار شد مبلغی بریزم و دریافت کنم

انشاالله که خیره  من زیاد شنیدم تعریفشو  خودشم ادعا داره کاربلده  انشاالله خدا یه نی نی سالم بزاره بغلت 😍

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
انشاالله که خیره  من زیاد شنیدم تعریفشو  خودشم ادعا داره کاربلده  انشاالله خدا یه نی ...

ممنون ازت گل ❤️ انشاءالله 

انشاءالله بهترین ها هم نصیب شما بشه 

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️