2777
2789

جدیدا همراه با میگرن وفتی شدید میشه یا استرس زیاد میگیرم سرگیجه هم میگیرم وسواس ترس از بیماری هم دارم ۴ ساله ازدواج کردم شوهرم به دلیل نامعلومی از ۱۴ سالگی تشنج میکرده جدیدا ترس از تشنج گرفتم یه جا خوندم کسی میگرم داره ممکنه تشنج کنه دارم سکته میکنم از ترس 

از ده سالگی میگرن داشتی تاحالا تشنج نکردی.. چرا خودتو با این افکار عذاب میدی

ما کل خونوادمون میگرن داریم ‌..‌ 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
از ده سالگی میگرن داشتی تاحالا تشنج نکردی.. چرا خودتو با این افکار عذاب میدی ما کل خونوادمون میگرن ...

من خیلی تو گوگل میزنم جستجو میکنم یکی از اشتباهاتم همینه ..شما علائم میگرنتون چه جوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا مامان من از نوزده سالگی داشته الان پنجاه سالشه ،همه علاعمی که گفتی هست الا تشنج. این و از کجا اوردیدر ضمن هرکس زیر بیست سال بگیره همیشه باهاشه. 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من