2777
2789
عنوان

با بی اشتهایی پسرم چیکارکنم؟؟؟؟؟

341 بازدید | 11 پست

سلام پسرم چهارسالو نیمشه فقط۱۲کیلونیمه قدشم۱۰۰

میره مهدنصف بقیس هیچ غذایی دوست نداره دیگه نمیدونم چیکار کنم خیلی دکتر بردم وآز هم داده

به حکمتش دل بسپار(خدا)

شربت مولتی ویتامین بگیر براش یا زینک

نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔    🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃

بزار خوب گشنه شه خودش بگ غذا میخاد و هله هوله نده بهش اصلا و بجاش اگ خاست میوه بده 

ظرفات کارتونی و رنگی بچگونه باشه ازاین خوشگلا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جواب آزمایشاش خوبه و سالمه و هیچ مشکلی نداره

ولش کن

گیر نده به غذا خوردن

به موقعش خودش مشتاق میشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

چاره ای نیست اگر ازمایشاش سالمه زیاد اصرار نکن تا ترغیب شه به غذا خوردن گاهی اصرار بیش از حد ما باعث بد غذایی کودک میشه من تجربه کردم دخترم ۱۰ سالشه بشدت بد غذا بود از ۳ سالگی دیگه ولش کردم خوب شد 

در ضمن کم یا زیاد بودن اشتها،وزن و قد ارثیه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

تو نت نگا کن تزیین غذای بچه. مثل صورت حیوانات و اینا براش درست کن بگو مثلا گوششو بخور دهنشو بخور شاید بخوره اینجوری

یا مثلا بهش بگو بیاد ده قاشق بخوری اگه نمیخوام بگو ده تا میخوری یا هشتا قطعا میگه هشتا

من روش دوم رو بکار میبرم خوبه. دخترم همسن پسرته

بهش دادم

بعضی بچه ها کلا همینطورن هیچ دلیل خاصیم نداره صرفا، شاید ژنتیک

راحتش بذار اگه خودش اذیت نمیشه

نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔    🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃

۱۲ کیلو وزن برای یه بچه۲ سالش هیچ غذایی دوست نداره مرغ اصلا صبومه یک لقمه ناهار دو قاشق مثلا برنج سفید فقط شامم یه سیب زمینی کوچیک 

یه دوره گیر مده به یه غذاهرروز همونومیخواد

به حکمتش دل بسپار(خدا)