2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

103 بازدید | 16 پست

یه جوجه چهارده ماهه دارم که شیر خشک میخوره الان چه غذاهایی مفیده که بهش بدم؟

حس میکنم بدنش ضعیف شده همش سرما میخوره خیلی دیر هم خوب میشه

در کنار غذا ها چی بدم بهش؟

مثلا آجیل هایی مثل گردو و اینا براش خوبه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میشه بهم یاد بدین خیلی عذاب میکشم

قلمو تمیز میشورم میپزه بعد روغن روشو برمیدارم ابشو تو جا یخی بسته بندی میکنم چند تیکه میریزم تو سوپش ک با سیب زمینی عدس یا برنج نیم دونه هر سری متغیره .. کرفس ..هویج..پیاز..میذارم قشنگ بپزه بعد میکسش میکنم 

پای مرغم ک بنداز تو سوپش در اخر درشون بیار بقیشو سوپو میکس کن

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
چجوری بدم بهش؟چجوری درست میشه عصاره گوشت؟

گوشت رو بزار توی یه شیشه که درش کاملا بسته میشه، مثل ظرف مربا، بدون اینکه توش آب بریزی ها، فقط گوشت رو بنداز بدون ادویه و آب و هیچی، بعد بزار تو قابلمه، آب بریز تو قابلمه، از صبح بزار برای عصر آماده بشه، در قابلمه رو بزار و بزار آروم اردم بجوشه، اصلا در قوطی باز نکن،. و اگر آبش تموم شد یدفعه آب نریزی که ظرف شیشه ایی بترکه، با بخار آب، گوشت داخل قوطی میپزه و از خودش آب پس میده،. که خیییلی مقوی هست،. آبش اندازه یکی دو قاشق بیشتر نمیشه،. ولی همون خیلی مقوییه 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  

سوپ هم براش درست کن و میکس کن، توش قلم بنداز، من قلم گاو و گوسفند میگرفتم میزاشتم چندید ساعت می‌پخت، بعد آب و داخل قلم هارو جدا میکردم و میزاشتم فریزر، و تو همه غذاهاش هر دفعه یه قاشق می‌ریختم، حتی الانم هنوزم این کارو میکنم، برای کل خانواده مفیده، سوپ پای مرغ هم خوبه برای مفاصل و استخوناش

چجوری؟

فرنی که بلدی، یا با نشاسته، یا آرد برنج ایرانی، تو شیر سرد بریز هم بزن حل بشن، بعد بزار رو گاز هم بزن تا قوام بیاد، توش کره بریز، و آجیل مثل گردو، پسته، بادام و... و خرما رو میکس کن و خورد کن، بعد بریز تو فرنیش بده نوش جان کنه، خرما هم برای شیرین شدنش خوبه هم مقوی

شیر موز غلیظ با آجیل هم خوبه، شیر و موز و آجیل و خرما رو همرو مخلوط کن، آبکی نباشه سفت سفت هم نباشه، بده بهش، اما همه اینایی که گفتم اول باید کم کم شروع کنی، از دو سه تا قاشق شروع کن، تا بچه دم دل نکنه 

شیر پاستوریزه خوبه براش؟

آره ولی بازم اول بجوشون، بعد بزار سرد شه، چون بچها معدشون حساسه، و اینکه الان بیماری زیاده، که کاملا جوشیده بشه و میکروب نداشته باشه