2777
2789

ببخشید شاید از استرس زیادم اما الان دوتا سوال دارم ک  یادم رفت از کسی ک اموزشم میداد بپرسم 

اول اینک برا دوبلم ک میخوام دنده عقب برم باز بگم استثنا؟؟؟

دوم میخوام دیگ پیاده شم اول دنده خلاص بعد ترمز دستی بالا خاموش کمرلند باز میکنم الان لازمه ک دنده رو یک کنم بعد پیاده شم؟

پیشاپیشعذر میخوام اگ از نظرتون سوالا زیادی مبتدی

اگه رو پل گف پارک کن بگو استثنا وگرنه تو جای عادی نیاز نیی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین سوالتو متوجه نشدم عزیز

ولی موقع پیاده شدن دیگه دنده یک چرا؟!سرعتتو کم میکنی پارک میکنی خلاص میکنی ترمز دستی بالا

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

اگ دم پارکینگ یا پل بود بگو با اجازه افسر 

ختم کلام هر کاری بهت گفت بگو بد اجازه افسر انقد بگو تا بزنه تو دهنت🤣

یاد خودم افتادم ۳ بار فقط بخاطر اجازه نگرفتن رد شدم انقدر حرص میخوردم

اولین سوالتو متوجه نشدم عزیز ولی موقع پیاده شدن دیگه دنده یک چرا؟!سرعتتو کم میکنی پارک میکنی خلاص م ...

سوال اول اینک برا دوبل خب دنده عقب میریم ب من گفتن برا دنده عقب حتما بگو استثنا بعد یهو شبی برام سوال شد خب دنده عقب دوبلم باید بگم؟سوال دومم اخه شوهرم میگ باید بذاره دنده یک ماشینو وقتی خاموش اما من اصلا یادم نمیاد این مدت اموزش چنین چیزی گفته باشن بهم