آخه من برا یه مشکل دیگه ای مراجعه کردم این دکتر ولی نوبتاش خیلی شلوغه جلسات اول دوم این ماما که دم دستشه آزمایشارومیبینه کم وکسرارومیگه تانوبت بشه برم پیشش قبل این چنتادکتردیگه رفته بودم هیچکدوم نگفتن چنین چیزی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره واقعاقبلایکی دوباردکتررفته بودم گفتن عفونت داری ولی خیلی کمه گفت حالااین اینجوری گفته خیلی استرس ...
روش خونگی اصلا خوب نیست ببین میشینی تو سرکه مثلا اونم خونگی ن صنعتی بعد بو میره بعد دوروز بعد عفونتت دوبرابر میشه میدونی چرا ؟ چون تو سرکه کلی قندایی هست که باعث میشه اوت باکتریایه عفونی ازش تغذیه کنن و بیشتر بشن یا اصلا یبار سرکش شاید کپک توش باشه بشین تو اون قارچم بگیری 😐روش خونگی کیلو چنده بابا تا دارو هست حالا برو یه دکتر دیگه چه تصراری به همون یه دکتر داری
عنبر نسارا مگه چیه یه چند تا علفه که خر خورده و پس داده من اصلاااااا و اصلا اعتقاد ندارم بخدا ...فقط یبار یه دارو گیاهی خوردم برا سرفم خوب بود اونم تا قطش کردم باز بدتر شد اصلا دارو گیاهی انچنان تاثیری نداره بعد مگه الان تو عفونت داری دود بدی دود وارد واژنت میشه؟ ن..مثلا مثه لوله که باز نیست چیزی وارد شه
روش خونگی اصلا خوب نیست ببین میشینی تو سرکه مثلا اونم خونگی ن صنعتی بعد بو میره بعد دوروز بعد عفونتت ...
شهرمون کوچیکه چنتایی بیشتردکترنداره همو رو یکی یه دور رفتم بخاطرمشکلم که نتیجه ای ندادهیچکدومم نگفتن انقدشدیده حالابازبرم پیش هموناچی بگم ولی خدلروشکرتاحالااصلاازسرکه واین چیزااستفاده نکردم چندباروسوسه شدم ولی حوصله نداشتم منظورم مثلادمنوشی چیزیه نه که بشینم توسرکه و...
شهرمون کوچیکه چنتایی بیشتردکترنداره همو رو یکی یه دور رفتم بخاطرمشکلم که نتیجه ای ندادهیچکدومم نگفتن ...
دمنوش فقط پونه دم کن اونم انقد تاثیرش کمه که نگو ...هیچی جواب دارو رو به ادم نمیده الکیو سر خودم به تجویز هیچکس دارو نخور ...عفونت شدید رحم و واژن لز پاپ اسمیر معلوم میشه یا معاینه دکتر اونم از رو علامتا میفهمه گاهی عفونت حتی شدیدش ن خارش داره ن سوش ن بویه بد ولی معمولا اگه عفونت داشته باشی موقع رابطه باید درد داشته باشی
راستم میگی والا ببین قبلا اینجوری نبودم ولی الان میبینی یه دفه زیرنافم چنان تیرمیکشه که مجبورم اگه ا ...
یه بنده خدایی تو روستامون عفونت گلو داشته بعد انقد بهش میگن عنبر نسارا عنبر عنبر اینم حوگیر میشه میجوشونه میخوره😂😂😂الان از جوونیش تا الان درگیر اسم شدیده ...دودشم که انقد خوشبوعه بو عطر کوکوشنل میده