2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 38 پست
خب یه دکتر برو چیزی نمیشه شاید اشتباه کرده

آخه من برا یه مشکل دیگه ای مراجعه کردم این دکتر ولی نوبتاش خیلی شلوغه جلسات اول دوم این ماما که دم دستشه آزمایشارومیبینه کم وکسرارومیگه تانوبت بشه برم پیشش قبل این چنتادکتردیگه رفته بودم هیچکدوم نگفتن چنین چیزی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیپروفلوکساسین۵۰۰میلی گرم هر ۱۲ساعتی یه بار واسه من ک خوب بود عفونت داشتم

واسه هر عفونتی یه دارو که نمیشه تجویز کرد نباید بخوره اگه عفونت داشته باشه بدنش به دارو مقاوم میشه 

خانومالطفا روش خانگی بدیدامتحان کنم تانوبتم بشه برم پیش دکتر میترسم بدتربشه

هیچ روش خونگیی خوب نیست صبر کن برو پیش دکتر از سرکه و نمیدونم جوش شیرینو این چرتا پرتا یا عنبر نیارام استفاده نکن 

واسه هر عفونتی یه دارو که نمیشه تجویز کرد نباید بخوره اگه عفونت داشته باشه بدنش به دارو مقاوم میشه&n ...

آره واقعاقبلایکی دوباردکتررفته بودم گفتن عفونت داری ولی خیلی کمه گفت حالااین اینجوری گفته خیلی استرس گرفتم الان دوس دارم روشای خانگیوامتحان کنم تانوبتم بشه پیش دکتر

آره واقعاقبلایکی دوباردکتررفته بودم گفتن عفونت داری ولی خیلی کمه گفت حالااین اینجوری گفته خیلی استرس ...

روش خونگی اصلا خوب نیست ببین میشینی تو سرکه مثلا اونم خونگی ن صنعتی بعد بو میره بعد دوروز بعد عفونتت دوبرابر میشه میدونی چرا ؟ چون تو سرکه کلی قندایی هست که باعث میشه اوت باکتریایه عفونی ازش تغذیه کنن و بیشتر بشن یا اصلا یبار سرکش شاید کپک توش باشه بشین تو اون قارچم بگیری 😐روش خونگی کیلو چنده بابا تا دارو هست حالا برو یه دکتر دیگه چه تصراری به همون یه دکتر داری 

حتی عنبرنسا؟؟شنیدم خیلی خوبه آخه

عنبر نسارا مگه چیه یه چند تا علفه که خر خورده و پس داده من اصلاااااا و اصلا اعتقاد ندارم بخدا ...فقط یبار یه دارو گیاهی خوردم برا سرفم خوب بود اونم تا قطش کردم باز بدتر شد اصلا دارو گیاهی انچنان تاثیری نداره بعد مگه الان تو عفونت داری دود بدی دود وارد واژنت میشه؟ ن..مثلا مثه لوله  که باز نیست چیزی وارد شه 

روش خونگی اصلا خوب نیست ببین میشینی تو سرکه مثلا اونم خونگی ن صنعتی بعد بو میره بعد دوروز بعد عفونتت ...

شهرمون کوچیکه چنتایی بیشتردکترنداره همو رو یکی یه دور رفتم بخاطرمشکلم که نتیجه ای ندادهیچکدومم نگفتن انقدشدیده حالابازبرم پیش هموناچی بگم ولی خدلروشکرتاحالااصلاازسرکه واین چیزااستفاده نکردم چندباروسوسه شدم ولی حوصله نداشتم منظورم مثلادمنوشی چیزیه نه که بشینم توسرکه و...

عنبر نسارا مگه چیه یه چند تا علفه که خر خورده و پس داده من اصلاااااا و اصلا اعتقاد ندارم بخدا ...فقط ...

راستم میگی والا ببین قبلا اینجوری نبودم ولی الان میبینی یه دفه زیرنافم چنان تیرمیکشه که مجبورم اگه ایستاده باشم چن دییقه بشینم ولی اصلاترشحات غیرمعمول سوزش و... ندارم

شهرمون کوچیکه چنتایی بیشتردکترنداره همو رو یکی یه دور رفتم بخاطرمشکلم که نتیجه ای ندادهیچکدومم نگفتن ...

دمنوش فقط پونه دم کن اونم انقد تاثیرش کمه که نگو ...هیچی جواب دارو رو به ادم نمیده الکیو سر خودم به تجویز هیچکس دارو نخور ...عفونت شدید رحم و واژن لز پاپ اسمیر معلوم میشه یا معاینه دکتر اونم از رو علامتا میفهمه گاهی عفونت حتی شدیدش ن خارش داره ن سوش ن بویه بد ولی معمولا اگه عفونت داشته باشی موقع رابطه باید درد داشته باشی 

دمنوش فقط پونه دم کن اونم انقد تاثیرش کمه که نگو ...هیچی جواب دارو رو به ادم نمیده الکیو سر خودم به ...

پس همون ازرو پاپ اسمیرم فهمیده فک نمیکردم ازرواون بشه هی گفتم خداازکجاگفته چون معاینه هم نکرده بود

راستم میگی والا ببین قبلا اینجوری نبودم ولی الان میبینی یه دفه زیرنافم چنان تیرمیکشه که مجبورم اگه ا ...

یه بنده خدایی تو روستامون عفونت گلو داشته بعد انقد بهش میگن عنبر نسارا عنبر عنبر اینم حوگیر میشه میجوشونه میخوره😂😂😂الان از جوونیش تا الان درگیر اسم شدیده ...دودشم که انقد خوشبوعه بو عطر کوکوشنل میده