2777
2789

سلام کسی هست سندروم روده تحریک پذیر داشته باشه؟ یا معدش اذیت باشه؟ من معدم اذیته یه حالت ناخوشی دارم نفسم کوتاه کوتاه میشه و عمیق نمیتونم نفس بکشم و درد قفسه سینه هم دارم، کسی اینجوری هست؟ 

نفخ داری بنظرم ...‌منم سندروم‌روده تحریک پذیر دارم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلونوسکوپی آندوسکوپی کردین؟

نه والا هر دکتری هم میرم اصرار هم میکنم برام اندوسکوپی بنویسن میگن نیازی نداری و بخاطر استرسه، بخدا خسته شدم تمام فکر و ذکرم شده این موضوع

نه والا هر دکتری هم میرم اصرار هم میکنم برام اندوسکوپی بنویسن میگن نیازی نداری و بخاطر استرسه، بخدا ...

دکتر گوارش رفتین؟

چون دکترای گوارش تا این دو آزمایش رو نبینن اصلا نسخه نمیدن.

پزشک داخلی نرین. دکتر گوارش برین.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
نفخ داری بنظرم ...‌منم سندروم‌روده تحریک پذیر دارم

الان یه قرص بنام bio ibs  و کلیندینیوم سی و لنزوپرازول برام نوشتن ولی چه فایده قبلا امپرازول میخوردم و دوباره وضعم همینه، همش میگن استرس، دلدرد رو که اکثر مواقع دارم یه وقت خفیف یه وقت یکم شدیدتر

دکتر گوارش رفتین؟ چون دکترای گوارش تا این دو آزمایش رو نبینن اصلا نسخه نمیدن. پزشک داخلی نرین. دکت ...

گوارش رفتم آزمایش خون و ببخشید مدفوع نوشت برای خون پنهان در مدفوع و میکروب معده و سلیاک که همش منفی بود

چن وقته اینطوری؟من یه مدت بارهنگ خورم خوب بود

خیلی وقته، یه چند وقت خوب میشم باز بهم میریزم، از بعد کرونا اینطور شدم، یه سالی همینطور بودم تا اینکه خوب شدم باز تازگی انفولآنزا گرفتم و دوباره بهم ریختم