2777
2789
عنوان

دلتنگی

173 بازدید | 32 پست

چرا دلتنگی آدمو دیوونه میکنه؟؟؟واقعا شبهای دلتنگی چرا کشداررررر میشه؟؟؟😕😕

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تو‌دلت تنگه کش میاد وگرنه واس کسی ک پیش عشقشه چشم ب هم بزنی صب میشع

اره ...ولی خداکنه کسی تو انتظار دق مرگ نشه😳

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤
سلام  دلتنگی آدم رو دیوونه نمیکنه  آدم رو آرام آرام ناآرام می‌کنه ( کاربر آقا )

ولی فک کنم من دیوونه شدم....😳

چرا اصن باید برا کسی ک این همه دلتو شکونده دلتنگ بشی😭

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
چرا اصن باید برا کسی ک این همه دلتو شکونده دلتنگ بشی😭

ولی دل منو نشکسته و فاصله مون بخاطر سرایط مزخرف منه...و گرنه تا الان صد باره.....

با توجه به سن تون البته اگه تصورم اشتباه نباشه بعید است که با کوله باری از تجربه دلتنگی آدم رو دیوون ...

😕😕مگه دلتنگی سن و سال میشناسه؟؟؟؟یا شرایط؟؟

بله دقیقا  اینکه دلتنگی آدم رو دیوونه کنه یا باهاش کنار بیاد آره کاملا متفاوت هست

پس عاشق و دلتنگ نیستی وگرنه درک میکردی

😕😕مگه دلتنگی سن و سال میشناسه؟؟؟؟یا شرایط؟؟

دلتنگی یکی از مشکلات زندگی است، اما اگه تجربه داشته باشید باید به چشم مسئله ببینید و دنبال راه حل باشید نه انتقاد و خرده گیری، کمی آرامش آدم سلب میشه اما نه تا حد دیوانگی، اگه این حرفو یه نسل جدید میزد بهش حق میدادم اما شما خیر 😅

آقا هستم