2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 32 پست

[QUOTE=264223190]دلتنگی یکی از مشکلات زندگی است، اما اگه تجربه داشته باشید باید به چشم مسئله ببینید و دنبال راه حل با ...[/QUOTEفعلا ک راه حل مقدور نیس....منظور من از دیووونگی اون چیزی ک تو ذهن شماست نیس....ولی واقعا فاصله ایی ک نتونی ازبینش ببری نابودت میکنه

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤
کسی هست عاشق نباشه یا دلتنگ؟؟؟  همه مون این چالش رو داشتیم و داریم و خواهیم داشت  مهم ای ...

فعلا ک سالهات کنار اومدم ولی یهو یه جاهایی دلتنگی تاب و توان و میگیره

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=264223190]دلتنگی یکی از مشکلات زندگی است، اما اگه تجربه داشته باشید باید به چشم مسئله ببینید ...

هیچ کلید سازی قفل بدون کلید نمیسازه 

هیچ مشکلی هم بدون راهکار نیست 

کمی به سرمایه اصلی تون "زمان" بی اندیشید 

آقا هستم 
هیچ کلید سازی قفل بدون کلید نمیسازه  هیچ مشکلی هم بدون راهکار نیست  کمی به سرمایه اصلی ت ...

الان دقیقا در همین لحظه با فاصله ی هزار کیلومتر چطور رفع دلتنگی بشه؟؟؟😢😢

بله حق دارید و من منکر این قضیه نیستم و نمیخوام نصیحت کنم اما راه های بهتری هم میتونه باشه 

زمان و تحمل

چه کلمه ی مزخرفی

الان دقیقا در همین لحظه با فاصله ی هزار کیلومتر چطور رفع دلتنگی بشه؟؟؟😢😢

شما بگو 5000 کیلومتر 

ما در عصر تکنولوژی هستیم 

راه های ارتباطی رو در نظر بگیرید 

دلتنگی روحی قائل جبران است با وجود گفته هاتون 

آقا هستم 
شما بگو 5000 کیلومتر  ما در عصر تکنولوژی هستیم  راه های ارتباطی رو در نظر بگیرید  ...

چقد شما زرنگی....تکنولوژی فعلا ب کارم نمیاد....چون امکانش نیس...چون دنیا سر لج داره...چون تنها راه فعلا گریه س😳😳😳

😅😅😅 زرنگ کجا بود  من خودم دنیای دردم

😑😑😑😑تو هم رد دادی خبر نداری😕

اگه جسارت نیست کمی بیشتر از دلتنگی تون بگید  برام جالب هست بدونم منظورتون از دلتنگی خطاب به چه ...

😕😕اینجا نمیشه آخه..وگرنه بهت میگفتم

کاش میتونستم رد بدم 😔

توهم هرکی هستی عین من بیچاره ایی😕😳