2777
2789

زیست و فیزیک و همه درسارو باید بفهمی اگر حفظ کنی بله سخته

چیزی که باعث شد پشت کنکوری بشم در کنار یه سری فاکتورای دیگه صرفا حفظ کردن مطالب بود

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هووووم سخت که هیچ

اصلا قابل فهم نیست

زیست باز بهتره ولی فیزیک و شیمی و ریاضی فقط ی سری مطالب چرت و پرت که نمیفهمی از کجا میاد و چی میشه

اصلا هدف و کاربردشون چیه و کجاست

یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیم این بود که رفتم رشته تجربی😑

😭😭دو هفته دیگ امتحااااناااا شروع میشههههه فیزیککک هنوززززز ی فصلموننننن تموم نکردیم و تا الان معلممون کتاببوو تدریسسسس نکردعهعععع 

معجزه خدا خبر نمی کند، لطفا با احتیاط ناامید شوید.(:♥️
😭😭دو هفته دیگ امتحااااناااا شروع میشههههه فیزیککک هنوززززز ی فصلموننننن تموم نکردیم و تا الان معلم ...

پایه چندی؟چندفصل درس داده بهتون

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
😭😭دو هفته دیگ امتحااااناااا شروع میشههههه فیزیککک هنوززززز ی فصلموننننن تموم نکردیم و تا الان معلم ...

امتحان ترم ما از سه شنبه هفته قبل شروع شده

برو خداروشکر کن دوهفته دیگه وقت داری😂🤦🏻‍♀️