2777
2789

جریان سعید و بیتا رو 

بچه بودم دیدم فیلمشو الان یادم رفته 

تازه زور میکردم ک آخرش سعید با یلدا ازدواج می‌کنه با فیلم دلنوازان اشتباه گرفته بودم 😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تموم شد منم دیدمش😂

بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعام‌کنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابم‌و بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱

خخ هچ باو اینا همکار بودن پسره عاشقش میشه اما دختره دختر درستی نیس از ایناس ک سوار ماشین مردا میشه تا تیغشون بزنه و اینا بعد دستش برا سعید رو میشه سعید ولش میکنه

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
من فقط آخرش و یادم نیس😅

اخرش پسره ولش میکنه

دختره هم میره سوار ماشین چندتا پسر میشه،همین ک میاد کیف پول رانندهه رو بدزده مچش رو میگیرن،میبرن بلا سرش میارن ولش میکنن تو‌بیابون

خخ هچ باو اینا همکار بودن پسره عاشقش میشه اما دختره دختر درستی نیس از ایناس ک سوار ماشین مردا میشه ت ...

آخرشم میندازن تو بیابون

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

بیتا دختر خیابونیه و مردا رو تیغ میزده باباشم زیر تیغه میگه اینکارو برای باباش میکنه ولی دروغ میگه 

توی یه رستوران با سعید کار میکردن عاشق هم شدن ولی بابای سعید مخالف بود و صاحب رستورانه هم نامزد سابق بابای سعید بود که بعدا با هم ازدواج میکنن سعید هم متوجه میشه بیتا چکاره اس ولی پول دیه پدرش جور میکنه که اعدام نشه و بیتا همچنان به کاراش ادامه میده 

اخرش پسره ولش میکنه دختره هم میره سوار ماشین چندتا پسر میشه،همین ک میاد کیف پول رانندهه رو بدزده مچ ...

خاکتوسرش بشه 

باباش چی؟باباش و بهزاد ازاد میکنه؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
خاکتوسرش بشه  باباش چی؟باباش و بهزاد ازاد میکنه؟

خخخ بهزاد نیس سعیده تو دلنوازان بهزاده

اره عمو سعید دیه اش رو میده و ازادش میکنع