2821
2789
عنوان

دختري كه

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 40 پست
عزیزم جلو آینه سعی کن با خودت حرف بزنی و تمرین بکنی..اول از جمع های کوچیک و صمیمی شروع کن بعد کم کم ...

كل اقوام ما فوتبالين. من اصلا خوشم نمياد هميشه بخث فوتباله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از خودت توقع نداشته باش یهویی بتونی اجتماعی شی خیلی روندش کنده اول فقط سعی کن تو اجتماع حضور داشته باشی و بشنوی و بشنوی و بشنوی.... 

آدامایی که زیاد می شنون خیلی چیزای بیشتری واسه ارائه دارن کم کم حرف بزن در جواب دیگران ولی خودت شروع کننده هیچ مکالمه ای نباش تو مرحله بعدی سعی کن خودت با بقیه ارتباط بگیری دیگه به اندازه کافی تجربه داری تا خودت مکالمه رو شروع کنی☺️

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

سعی کن با آدم ها هم کلام بشی 

حتی اگه همسن خودت نیستن

با یه سلام روز بخیر و لبخند توی باشگاه یا هر کلاسی که میری شروع کن

از اول نیاز نیست کلمات زیادی بین دو نفر رد و بدل بشه

همیشه سعی کن ظاهر مرتب و آراسته ای داشته باشی

یه عطر ملایم و آرایش ملایم

سعی کن برا کلاسی که میری سر وقت بری که بخاطر دیر رسیدن دستپاچه نشی هر چند دیر رسیدن اصلا اشکالی نداره

💙گروه آبی💙وزن فعلی ۵۴😐وزن هدف۴۸
چه كتابي مثلا؟ چه زمينه اي

هر چی علاقه داری

مثلا در مورد پوست و زیبایی،لاغری،ورزش،آشپزی و....

موضوعاتی که خیلی تخصصی نباشه و آدم های بیشتری طالبش باشن

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن
تو جمعا از بقیه دور نشین و مدام سرت تو گوشی نباشه با بقیه حرف بزن و گاهی وقتا نظرات خودتو بگو با ص ...

حرف ندارم بزنم ! يدونه دوست صميمي دارم تلفني حرف ندارم باهاش بزنم كم ميارم 

حرف ندارم بزنم ! يدونه دوست صميمي دارم تلفني حرف ندارم باهاش بزنم كم ميارم 

شاید چون اطلاعات زیادی نداری نمیتونی

کتاب اینا زیاد بخون تا بتونی درمورد موضوعات مختلف صحبت کنی

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

عزیزم چندسالته؟ و اینکه میگی با دوستمم حرف کم میارم دیگه ربطی به کمبود اطلاعات نداره ادم که با دوستش حرفای معمولی میزنه دیگه...میتونم بگم شما ادم کم حرفی هستی ولی میشه بهترش کرد

اگه اطلاعات نداشتم درمورد موضوعي چطور

عزیزم مثلا وقتی با دخترا جمع میشین که در مورد فوتبال حرف نمی زنین..در مورد چیزای مختلف حرف می زنین..توهم سعی کن هر حرفی که راجبش میدونی رو بگی..اینجوری گوشه گیر نمیشی..باور کن همه دانشمند نیستن که پر اطلاعات باشن..

رسم شرف است ایستاده مردن🖤✌🏻
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز