2821
2789
عنوان

دختري كه

779 بازدید | 40 پست

ساكته خجالتيه اضطراب اجتماعي داره 

از كجا شروع كنه بهتر بشه ؟؟

من دوس دارم نكته هاي ريز بهم بگيد؟

مثلا بهم ميگيد اعتماد بنفس داشته باشه من نميفهمم  چطوري…

مثلا بگيد چيكارا كنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جلو آینه سعی کن با خودت حرف بزنی و تمرین بکنی..اول از جمع های کوچیک و صمیمی شروع کن بعد کم کم وارد گروه های اجتماعی شو. سعی کن با اعتماد بنفس حرف بزنی و همیشه بصورت آراسته تو جمع ها ظاهر بشی. کتاب زیاد بخون و اطلاعات عمومیتو بالا ببر. اینجوری حرف بیشتری برای گفتن داری..اگه در مورد موضوعی بحث کردن که توتوش اطلاعات داری با اعتماد بنفس کامل در موردش حرف بزن و نظر خودتو بگو..اصلا خجالت نکش..هیشکی بهتر از تو نیست

رسم شرف است ایستاده مردن🖤✌🏻

فقط تنها نمون هر چی بیشتر بین مردم باشی موقعیت صحبت کردن بیشتر پیش میاد و اینکه هر چی بیشتر کتاب بخونی و حرفه ای رو بلد باشی با اعتماد به نفس میتونی اظهار نظر کنی

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن
خيلي ميرم بيرون  با مغازه دار صحبت ميكنم همه خريدامو خودم ميكنم اما نميتونم صميمي بشم  ...

برو باشگاه، کلاس نوازندگی مثلا گیتار و پیانو 

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐

اول واقعا بخواد که تغییر کنه،دوم کتاب بخونه،سوم وارد جامعه بشه و ارتباط بگیره

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

تو جمعا از بقیه دور نشین و مدام سرت تو گوشی نباشه

با بقیه حرف بزن و گاهی وقتا نظرات خودتو بگو

با صدای کم صحبت نکن مخصوصاااا وقتی که وارد جایی شدی و میخوای سلام علیک کنی 

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡