ooo0000 مدیر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 366 عنوان رژیمم | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 44 پست رژیم جنرال موتروز گرفتم روز چهارممه دارم از گشنگی میمیرمممیزنه به سرم ول کنم باز پشیمون میشم چاق نیستما پرم نمیدونم بشکنم نشکنم هوف 1401/09/25 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیداشریفی عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 33271 نه عزیزم پولی نیستن چرا پولی هستن. من همشون نصب کردم سن و وزن و قد و کلی سوال میپرسن بعد میگن برای فلان برنامه غذایی و کالری شماری و ....اینا باید اشتراک خرید کنید
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 آره ۵۵ بشی عالی میشی هی رژیم میگیرم. هی کم میارم.برنامه نوشتم از فردا شروع کنمانشاالله 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
آنه، عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 907 چرا پولی هستن. من همشون نصب کردم سن و وزن و قد و کلی سوال میپرسن بعد میگن برای فلان برنامه غذایی و ک ... نه عزیزم ما خودمون داریم استفاده میکنیم وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸♀️ درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
شیداشریفی عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 33271 نه عزیزم ما خودمون داریم استفاده میکنیم خب من الان میرم بشقاب نصب می کنم دوباره . و میام. اگه باز دیدم پولی بود میام اینجا میگم.
tab عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 چرا؟من که زدم پولی بودن دوباره پاک کن و نصب کن ... من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
tab عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 هی رژیم میگیرم. هی کم میارم.برنامه نوشتم از فردا شروع کنم انشاالله ولش نکن ولع خوردن میگیری من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
آنه، عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 907 خب من الان میرم بشقاب نصب می کنم دوباره . و میام. اگه باز دیدم پولی بود میام اینجا میگم. میتونی بیای گروه ؟اونجا برات توضیح بدم؟ وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸♀️ درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
شیداشریفی عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 33271 میتونی بیای گروه ؟ اونجا برات توضیح بدم؟ گروه ؟کجا چطوری بیام
آنه، عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 907 گروه ؟کجا چطوری بیام https://rubika.ir/joing/DDCECDFC0ZVAKEODAPNEJQJSTKVZLSSZ وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸♀️ درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
آنه، عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 907 گروه ؟کجا چطوری بیام لینک گروه لاغری تو روبیکا وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸♀️ درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 نه عزیزم پولی نیستن من الان دانلود کردم هدف رو که میخام وارد کنم میگه اشتراک باید بخری😓😓مال شما چه جوریه 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
آنه، عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 907 من الان دانلود کردم هدف رو که میخام وارد کنم میگه اشتراک باید بخری😓😓 مال شما چه جوریه گلم میتونی بیای گروه همرو برات بفرستم؟ وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸♀️ درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
آنه، عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 907 من الان دانلود کردم هدف رو که میخام وارد کنم میگه اشتراک باید بخری😓😓 مال شما چه جوریه https://rubika.ir/joing/DDCECDFC0ZVAKEODAPNEJQJSTKVZLSSZ وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸♀️ درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8066 گلم میتونی بیای گروه همرو برات بفرستم؟ عزیزم چند روز پیش روبیکا رو پاک کردم.گفتن هک میکنه منم پاک کردم. 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.