2821
2789
عنوان

تیرگی زیر چشم

166 بازدید | 16 پست

راه حلی دارین واقعن جواب بده؟

خیلی زیاد تیری زیر چشمام 

یا کرمی می‌شناسین بزنم اصن تیره دیده نشه؟

وقتی میگم زیاده ینی در حدی که علاوه بر زیر چشمام استخونه بینیه اطراف چشمم هم سیاه شده/:

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سایتoil.salamat من دوسه روز پیش روغن تقویت مژه و ابرو خریدم بخاطر یلدا ارسالش رایگانه برو روغن تر ...

من با تعریف بلاگرا کلی روغن تک فاز و حتی ترکیبی مثل تقویت ساقه مو ، تقویت ریشه مو و روغن تقویت مژه و ابرو از اوایل سلامت گرفتم ولی حقیقتش زیاد از کیفیتش راضی نبودم در واقع کار خاصی برام انجام نداد

ژنتیکی نیس  ینی واسه مامانم هس یکم ولی نه اینقد‌ دیگه  شاید یه کوووچولو باشه

اگه تیرگی غیر ارثی باشه و دلیلش مثلا به خاطر کم خوابی یا بیخوابی ،تغذیه ، نور گوشی و اینا باشه من راهکار تجربی دارم 

سرم کافئین اوردینری تخصصی برای تیرگی دور چشمه اونو میزدم پشت بندشم یه دور چشم آبرسان مثل نوتروژینا

خیلی ازش نتیجه گرفتم تو ۳ ماه ۷۰٪ تیرگی هایی ک ناشی از کم خوابی و بیخوابی بود کمرنگ شد هنوزم دارم استفاده میکنم

من با تعریف بلاگرا کلی روغن تک فاز و حتی ترکیبی مثل تقویت ساقه مو ، تقویت ریشه مو و روغن تقویت مژه و ...

خداکنه حالا همین روغن تقویت ابروش خوب باشه برام

یه مدته خیلی ریزشپیدا کردم😕😕🥲

خداکنه حالا همین روغن تقویت ابروش خوب باشه برام یه مدته خیلی ریزشپیدا کردم😕😕🥲

من خودم ژنتیکی ابرو و مژه هام مشکی و تیره اس 

اما خب من مژه های بلند خییلی دوست دارم ، روغن تقویت مژه رو ک همونطور ک تو عکس مشخصه تقریبا آخراشه ۴,۵ ماهه دارم استفاده میکنم ذره ای تاثیر نداشته 

ابروهام هم فقط یکم تارشو ضخیم تر کرد همین بیشتر از این تاثیری ندیدم