2777
2789
عنوان

تیرگی زیر چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 16 پست
بخدا ! منم جو همین تبلیغات خریدمش  علاوه بر اینا یه عالمه روغن دیگم تو کارتن دارم

وای خدا لعنتشون کنه  همین اویل سلامت من خیییلی دیدم تعریفش کردن مثل شکیبا میترا اهواز و چندتا پیج دیگه یعنی دروغ بوده!!🥺😐😐😶

بخدا یه پیج لوازم خونگی چقد استوری از اعتماد فلان بهمان میزاشت

بعد چند روز پیش دیدم نوشته خرید قسطی ک مثلا نصفشو بدی بقیش تو سه قسط بعدی بدی تموم ک شد محصول بفرستیم

700 ریختم حسابش اومد گف از این خرد کن دوسه تا بیشتر نیس نهایت تا 45 روز دیگه بقیش بریز😐😐 

اصلا باورم نمیشه مردم چقد دروغ گو شدن هیچی دیگه گفتم برگردون نخواستم

وای خدا لعنتشون کنه  همین اویل سلامت من خیییلی دیدم تعریفش کردن مثل شکیبا میترا اهواز و چندتا پ ...

دیگه طبق تجربه ، به محصولاتی ک تولید داخلن و خیلی اغراق آمیز تبلیغش میشه نباید اعتماد کرد 

بالای ۱۰ تا بلاگر از فالووینگام یجوری تعریفشو میکردن ک هر کی استفاده نمی‌کرد با خودش فکر میکرد عصای دست موسی یا یه همچین چیزیه 

از خوش برخورد بودن و ادمیناشون قبول دارم اما از نظر من روغن هاش خلوص کافی ندارن یا نمیدونم روش روغن گیری شون اشتباهه ، من قبلا از روغن های شرکتی و کارخونه ای ترکیب روغن کرچک و نارگیل تو یه ماه جواب گرفتم ! هم رو ضخامت و هم بلندی ، اما این ک مثلا روغن گیریه و اینا تقویت مژه و ابروش با اینکه ماه هاست استفاده میکنم تاثیری ک بایدو نداره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com