2777
2789
عنوان

سركلاژ

59 بازدید | 9 پست

خانوما من پريروز سركلاژ شدم امروز ظهر يكم ترشح آبكي زرد رنگ داشتم بعدشم پاك كردم به اندازه اولي آبكي نبود ولي يكم زرده،به نظرتون كيسه آبمه؟اولش هم لكه بينيم به صورت خون آبه بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیسه آب اگه باشه، مثل آب زلال و شفافه‌ رنگ هم نداره‌. لباس زیر اگه همینطوری خیس نشه کیسه آب نیس. است ...

نه اصلا بهم نكفته استراحت مطلق باش يانه فقط روزي دوتا شياف ميزنم و خودم براي محض اطمينان استراحت مطلقم فقط ميرم دستشويي ميام همين

هفته١٧،سيروكسم٣٤بود به خاطر دوشاخ بودن سركلاژم كرد🥹

آهان. خب بازم خودت خیلی رعایت کن. معمولا بعد از سرکلاژ خیلی باید استراحت داشته باشی. کار نکن. خم و راست نشو. پله استفاده نکن. کلا رعایت کن دیگه😉

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
آهان. خب بازم خودت خیلی رعایت کن. معمولا بعد از سرکلاژ خیلی باید استراحت داشته باشی. کار نکن. خم و ر ...

اره همين كارو ميكنم فقط براي دستشويي بلند ميشم بعد دوباره دراز كشم🥲ولي همچنان نگرانم