2777
2789
عنوان

من تازه سه هفته اس باردار شدم

287 بازدید | 21 پست

طبیعیه که هیییییییییچ علائمی ندارم؟😫نه خواب‌آلودگی نه خستگی نه بی حالی نه تهوع هییییییچی ..... فقط جوش و تورم و درد سینه 

همیییییییین 

فکر کنم تازه ۹ و ۱۰ آذر هورمون توی خونم رفته چون تا ۷ آذر بتام یک بود

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
اینایی که گفتی خودش علامت دیگه بی علائم نیستی 

فکرم به بارداری پوچ و خارج رحمی و همه چی کشیده شده😔 تازه ۱۲ دی باید برم دکتر سونو کنه بیینه چیزی هست یا نه. چون زود فهمیدم باردارم. گفت الان کوچولوعه چیزی دیده نمیشه . لکه بینی و درد هم ندارم خداروشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرم به بارداری پوچ و خارج رحمی و همه چی کشیده شده😔 تازه ۱۲ دی باید برم دکتر سونو کنه بیینه چیزی هس ...

منم بی علائم بودم همین ترس هارو داشتم اینقد خودمو گشنه نگه میداشتم تا حالت تهوع بگیرم مطمعن بشم باردارم یا میرفتم فلفل بو میکردم عطسم بگیره زیر شکمم درد بگیره 

اره دادم افزایش داشت ولی بااین حال بازم حالم بد نیست یی حال نیستم 

خب خیلیییی زوده تا علائم منم چهارهفتگی فهمیدم باردارم هیچ علائمی نداشتم هی مث شما میگفتم چرا هیچیم نمیشه هفت هفتگی ناهار خوردم گلاب به روت رفتم بالا آوردم از همون موقع شروع شد تا هفته۲۱حالا جا داری نگران نباش

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
امیدوارم اینطور باشه 😢❤️

احتمال زیاد همینه گلم چون من خیلیا رو دیدم ایشاالله بچتو بغل میکنی صحیح سالم مارو هم دعا کن 

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
منم بی علائم بودم همین ترس هارو داشتم اینقد خودمو گشنه نگه میداشتم تا حالت تهوع بگیرم مطمعن بشم بارد ...

وایییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣عزیزممم❤️❤️❤️❤️ چه بامزه

احتمال زیاد همینه گلم چون من خیلیا رو دیدم ایشاالله بچتو بغل میکنی صحیح سالم مارو هم دعا کن 

سلامت باشی گلی جان چشم التماس دعا😍❤️

خب خیلیییی زوده تا علائم منم چهارهفتگی فهمیدم باردارم هیچ علائمی نداشتم هی مث شما میگفتم چرا هیچیم ن ...

بی حال و خوابالو هم نبودین ؟