2777
2789
عنوان

من چه کنم😭

149 بازدید | 8 پست

مادرم و همسرم بعد حدود دوسال اینا میخوان آشتی کنن، مثلا ماه پیش که تولد همسرم بود مامانم پیامک تبریک داد و همسرمم جواب داد ، یا مثلا چند بار که پیش مامانم رفتنی مامانم برای همسرمم هدیه مثلا پیراهن خریده

ما راه دور زندگی میکنیم ، مامانم خونه ی پدرمادرش زندگی میکنه خاله هام با سیاست مادرمو کرده پرستار مادربزرگم که محتاجه ، الان مشکل من اینه: همسرم میگه من با مادرت آشتی میکنم اون بیاد خونمون بمونه ، اما من توی خونه ی پدربزرگت نمیرم ولی میرم دم در مادرتو ببینم که اینو مادرم اصلاااااا قبول نمیکنه میگه باید بیاد تو خونه با پدربزرگ حرف بزنه باید برید خونه ی خاله ها و با همه خاله ها و شوهرخاله ها حرف بزنید و صمیمی بشید ، اینم بگم که تو اون دعوا آخری خیلی حرف های بدی بین همسرم و شوهرخاله ها و پدربزرگ رد و بدل شد و همسرم میگه من اصلا باهاشون حرف نمیزنم اینم بگم که در رفتار هم حس میکنم که پدربزرگم نمیخواد با همسرم حرف بزنه فقط مامانم هست که اینجوری میخواد

الان کار همسرم درست شه ما احتمالا بریم شهر خودمون میدونم بریم مامانم میگه خب برو خونه ی خاله یا خاله رو دعوت بگیر که اینو همسرم قبول نمیکنه بعد اگر مادرم بدونه باز گله میکنه که همسرت منزویه بده مگه خاله چه کرده و فلان و بیسار ، یامیگه مثلا جمعه همه خونه پدربزرگ جمع ان شماهم بیایین ، همسرم نره خب دلخور میشه

واقعا موندم چیکار کنم چطور همسرمو راضی کنم 😔

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه تو‌این‌دعواها حق با همسرته که‌خب حق داره

نمی تونی انتظار داشته باشی به سرعت با فامیلتم‌آشتی کنه باید زمان‌بگذره تا کم کم انشاا..درست شه

ولی اگه شوهرت مقصربوده باید کوتاه بیاد دیگه

که اگرم نمیاد نمی تونی بازم به زور راضیش کنی

بازم زمان میخواد

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
خب به مادرت بگو همسرم دوست نداره با اونا رفت و امد کنه و منم نمیتونم زندگیو بخاطر خاله هام خراب کنم

اینو گفتم اما مامانم میگه مگه خاله ها چیکار کردن اونا خوبن فلانن همسرت مشکل داره 

اینقدر میگه که واقعا عصبانی میشم نسبت به همسرم😔

خاله و عمه ول کن، شوهرتو  بچسب

من ول کردم مامانم نمیزاره

باورت میشه سر اینکه خاله رفته مشهد من بهش زنگ نزدم یعنی واقعا یادم رفت باهام دعوا کرد 😔

اگه تو‌این‌دعواها حق با همسرته که‌خب حق داره نمی تونی انتظار داشته باشی به سرعت با فامیلتم‌آشتی کنه ...

یه واقعا یه روزی ممکنه درست شه؟

ممکنه مثل قبل بشن😔

خدایی همسرم خیلی مهربونتر شده ها قبلا میگفت اصلا بمیرمم با مادرت حرف نمیزنم اما الان میگه بیاد خونمون

اینو گفتم اما مامانم میگه مگه خاله ها چیکار کردن اونا خوبن فلانن همسرت مشکل داره  اینقدر می ...

بگو اره اونا خوبن ولی همسرم دوست نداره  منم نمیتونم زندگیمو تلخ کنم بخاطر عمه و خاله   بچسب به شوهرت خاله و عمو چیه

برای شادی روح پدرم لطفاصلوات بفرستید🙏🙏