2777
2789
عنوان

ازعدل ایران برام پیام اومده

583 بازدید | 20 پست

بچه هاازعدل ایران پیام اومده بااین عنوان

[عـﺩﻞ اـﻳﺭان]
ﺷڪاﻳت جدید ﺑﺭاے شـمـا ﻗﺭاﺭ ﮔﺭﻓﺖ. جزئیات در:
5.75.179.49/iran?.ir

بنظرتون کلاه برداریه 

ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ

اره ديگه

روي لينكش نزن

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدل ایران واسه خود قوه قضاییه اس

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

کلاه بردارن 

ولش کن اهمیت نده

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

اره دیگه  اینهمه گفتن این پیاما کلاه برداریه تو تازه میپرسی نزن رو اون لینک

نمیدونستم اخه😕چون دارم طلاق میگیرم فک کردم طرف رفته شکایت کرده

ﺑﻌﻀﯽ ﺁﺩﻣﺎ …تو ۱ “.ﻟﺤــــﻈﻪ.”ﺑﺎ ۱″.ﺣــــﺮﮐﺖ.”ﯾﺎ “۱ﺣـــــــﺮﻑ.”ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﺑﺮﺍﯼ“ﻫﻤﯿــﺸﻪ”ﺍﺯﭼﺸﻤﺖﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ