2777
2789
عنوان

ضربه ب بینی عمل شده

2090 بازدید | 25 پست

بچه ها کله داداشم خورد توی بینیم ۲۰ روزه عمل کردم چیزی نشده باشه😭😭😭😭😭

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بیشتر مراقب باش عزیزم 

از این ب بعد اوکی 

ولی الان از کجا بفهمم خراب نشده😭

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خون نیومد فقط درد گرفت یه کم 

الانم دیگه درد نمیاد

اگه خونی نیومده باشه نگران نباش؟ باز به دکترت بگی بهتره

👍🏻

عزیزم بهتر شدی؟ من امروز دخترم زد به بینی ام😑

اره  چیز خاصی نبودمال من خون نیومد کبودم نشد فقط درد گرفت چن دیقه زودم خوب شد دردش ...فک کنم ضربه ی جدی نخورده بود 

اگه خیلی مشکلتون حاده با پزشکتون درمیون بزارید زودتر ک مشکل جدی پیش نیاد

عزیزم بهتر شدی؟ من امروز دخترم زد به بینی ام😑

خیلی بیشتر مراقب باش مخصوصا ماه های اول واقعا توی شکلی ک در اینده میگیره تاثیر میذاره

خیلی بیشتر مراقب باش مخصوصا ماه های اول واقعا توی شکلی ک در اینده میگیره تاثیر میذاره

من بیست روز بعد عمل بینیم رفتم دکتر برا تعویض چسب

دیدم کنار بینیم فرو رفتگی داره دکتر گفت موقع خواب ضربه زدی شکسته شده همون لحظه هم جا انداختن خواسم ببینم زمان بگذره تو فرم بینی تاثیر داره؟مشکلی پیش میاد؟ خیلی استرس دارم😭

من بیست روز بعد عمل بینیم رفتم دکتر برا تعویض چسب دیدم کنار بینیم فرو رفتگی داره دکتر گفت موقع خ ...

عزیزم واقعیتش دقیق نمیدونم ولی نگران نباش انشالله چیزی نیس اگر خود دکتر واست جا انداخته ک احتمالا چیزی نمیشه درست میشه

با دکترت مشورت کن ببین چی میگه تاثیر میزاره یا ن اگر کاریم لازم باشه حتما خود دکتر انجام میده واست

خودش گفت ک جا انداختم مشکلی نیس ولی باز فکرم مشغوله

خب وقتی خودش گفته ک پس خیالت راحت باشه نگران نباش

فقط باید صبر کنی تا ورم کامل بخوابه

الکی خودتو ناراحت نکن عزیزم