2777
2789
عنوان

بچه ها يلحظه بيايننن

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 89 پست
راستش يكم عذاب وجدان ميگيرم اين همه راه اومده منو خوشحال كنه بليط و پول هتل و.. ديشبم شام بيرون بو ...

به نظرم میتونستی یه جور دیگه جبران کنی ....و گرنه خودت خوب میدونی صبحانه اینقدر هم ساده اونم تو سرما جبران نیست ..

یه هدیه براش میخریدی یا سوغاتی شهرتون رو بخر براش ببره شهرشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب مثلا من جات بودم  اگه وسایلش رو داری ماهیتابه ببر تو جنگلی کوهی طبیعتی جایی  اتیش در ...

ممنون گلم پيشنهادت خيلي خوبه

ولي خب اصفهان بيابونه جنگل و طبيعت خاصي نداره

بخوايم كوهم بريم طول ميكشه چون ظهر بليط دارن ايشون

business woman
عزیزم تو شهر باشن امنیتش بیشتره، دوتا جوون اونم پسر غریب، از این صبحی. برن جنگل آدم مریض زیاده

😅😂😂😂خداروشکر یکی هم هست مثل من بترسه

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
😅😂😂😂خداروشکر یکی هم هست مثل من بترسه

آره من خیلی میترسم، زمونه بدی شده

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
خیلی دختر باشعور وبافرهنگی هستی که از حساب کردنش خجالت میکشی، بعضیها که انگار اومدن تلکه کنن فقط

ممنونم عزيزم

البته نظر اونا هم محترمه، شايد چون هنوز رسما همسرم نيست يكمي خجالت ميكشم و فكر ميكنم مسئوله حساب كردنم نيست

business woman

اینو بگم کفایت مذاکرات دیگه 😬

عزیزم معلومه آقایون اجازه نمیدن وقتی باهاشون باشی دست تو جیب کنی...به نظرم بجای اینکه همش میخوای تلاش کنی حساب کنی یجور دیگه رفتار کن ...

مثلا گفتی آب معدنی ..من اگه جای تو باشم میدونم این مواقع تشنمون میشه یه تنقلات میخریم ،خودم قبل اینکه با طرف قرار بزارم این چیزارو میخرم میبرم ...

یا میتونستی از خونه یه چیزی درست کنی ببری براش کیکی چیزی ...

یا همین سوغاتی که بهتون گفتم بهترین جبران بود ..

اینکه آقا پسر ببرتون رستوران تلکه کردن نیست ... 

ممنونم عزيزم البته نظر اونا هم محترمه، شايد چون هنوز رسما همسرم نيست يكمي خجالت ميكشم و فكر ميكنم م ...

بله گلم آخه دیدم که دوستی هم همه جوره میکشن از طرف بعد ازدواج که بدتر، شما دختر قانع و ملاحظه گری هستی وتا آخرم اینطور می مونی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
ممنون گلم پيشنهادت خيلي خوبه ولي خب اصفهان بيابونه جنگل و طبيعت خاصي نداره بخوايم كوهم بريم طول مي ...

خوب 

پس به نظرم بهترین پیشنهاد اینکه دعوتش کنی رستوران هتل عباسی 

یا هر هتل خوب  دیگه که خودت می شناسی 

سلف سرویس باشه 

خودت از قبل حساب کن 

خیلی شیک و مرتب نوش جان کنید 

اینجوری خیلی بهتره 

حرف های بقیه هم که راجع به کشتن گربه دم حجله می زنن رو گوش نده 

بالاخره این آقا امروز مهمان شهر شماست و ادب و مهمان نوازی حکم می کنه که شما میزبان خوب و با سلیقه ای باشی  

به نظرم میتونستی یه جور دیگه جبران کنی ....و گرنه خودت خوب میدونی صبحانه اینقدر هم ساده اونم تو سرما ...

هديه خريدم فرستادم براش

الان كه اومده كلي واسم هديه اورده😐🤦🏻‍♀️

business woman