2777
2789
عنوان

بچه ها يلحظه بيايننن

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 89 پست
اسی ببرش قهوه خونه یه املت بخورین .بعد هم اگه خواست حساب کنه مانعش نشو .بزار بدونه زن خرج داره

اسی ساده تشریف داره

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه راستش من اهلش نيستم اصلا🥴

خوب مثلا من جات بودم 

اگه وسایلش رو داری ماهیتابه ببر تو جنگلی کوهی طبیعتی جایی 

اتیش درست کن 

املت یا سوسیس تخم مرغ و هر ترکیبی که دوست داری درست کن 

اخه الان هوا سرده 

نون پنیر نمی چسبه اصلا 

من البته ازدواج کردم با شوهرم و پسرم همیشه که بیرون می ریم 

بساط می برم 

حالا ببینم اگه عکسی داشتم که شناسایی نشم  برات می فرستم 

اهوم☺️

خیلی دختر باشعور وبافرهنگی هستی که از حساب کردنش خجالت میکشی، بعضیها که انگار اومدن تلکه کنن فقط

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
اسی ببرش قهوه خونه یه املت بخورین .بعد هم اگه خواست حساب کنه مانعش نشو .بزار بدونه زن خرج داره

راستش يكم عذاب وجدان ميگيرم

اين همه راه اومده منو خوشحال كنه بليط و پول هتل و..

ديشبم شام بيرون بوديم اون حساب كرد

ديگه گفتم حداقل صبحانه با من باشه

حالا تا ظهرم ميخوايم بريم بگرديم بعدشم ناهار بخوريم ميدونم باز اون حساب ميكنه🤦🏻‍♀️

business woman
خوب مثلا من جات بودم  اگه وسایلش رو داری ماهیتابه ببر تو جنگلی کوهی طبیعتی جایی  اتیش در ...

عزیزم تو شهر باشن امنیتش بیشتره، دوتا جوون اونم پسر غریب، از این صبحی. برن جنگل آدم مریض زیاده

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین