2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دقیقا من ادم احساساتی ام مخصوصا تو انتخواب دوست😔،هعییی بخاطره همینم صدمه روحی بهم وارد شده ۳بار ...

پیش میاد عزیزم عب نداره از این به بعد قبل از هرکاری اول فکر کن بعد دست به کاری بزن 

تو یه چرخه گیر افتادی ادمای اطرافت ادمایی که جلوت ظاهر میشن بازتابی از خودتن باید ببینی تو درونت چی ...

خوب باهم نمیسازیم عزیزم چه دختر و چه پسر  میشه ادم سم زندگیم یکی اگه یه استثنایی هم که وجود داشته باشه اونم از دختر یه مشکلی داره اونم از لحاظ روحی ضربه خورده دروغ می گه😔😔قلبم خیلیی درد کشیده😔😔، دیگه به جایی رسیده اگه یه ضربه روحی بخوره میاد به درد😔😔

چرا؟ چی میشد مگه؟

ببین کسی که خودشو تغییر بده واقعااااا سخته من آدم باحالم مهربونم زیاد، ساده ام، همشم تو خونه ام چون درسام زیادن،شوخی خیلی زیاد می کنم هیچی ام برام مهم نیست باهمه هم راحتم، زود اعتماد می کنم، خیلی گیر میدم رو کسی که دوسش دارم،باهمه حرف میزنم حالا من بخوام بعضیاشونو تغییر بدم سختععهه 

ببین کسی که خودشو تغییر بده واقعااااا سخته من آدم باحالم مهربونم زیاد، ساده ام، همشم تو خونه ام چون ...

نه من نگفتم کل شخصیتتو عوض کن مثلا اون اخلاق یا رفتارایی که بنظرت مانع پیشرفتت میشن مثلا من از اجتماع میترسیدم بخاطر همین نمیتونستم کار پیدا کنم ولی بسختی تونستم شجاع کنم خودمو تو موقعیت قرار بدم یا من ادم کم حرفیم که باعث میشه به هدفام نرسم روش دارم کار میکنم اینجوری